Reklama

Reklama

VOD (1)

Kamarád taky rád... Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického kamaráda) a sem tam nějakou známost. Biologické hodiny ale nemilosrdně tikají, a tak se Kassie rozhodne mít dítě. A to bez muže, jen s drobnou pomocí dárce spermatu. To se ale kamarádovi Wallymu (Jason Bateman) vůbec nelíbí a udělá záměnu. Pak se jejich cesty na sedm let rozejdou. Při jejich dalším setkání je už přítomen malý, okatý, lehce neurotický rozumbrada Sebastian (Thomas Robinson), který si s Wallym nejen velmi dobře rozumí, ale je mu i podobný. Hádejte, jak to dopadne? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (332)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Do určitého momentu jde o zcela obyčejný film a obyčejným zůstává i po onom momentu, bohužel. Od zápletky jsem očekávala, že se budu bavit, ale film je unylý a tak nějak nedotažený. Jako by všechno zůstalo stát na půl cesty a nevědělo kam se to má vrhnout. Alespoň, že herci byli sympatičtí, i když toho hlavní dvojice na hraní moc neměla. To považuju za velkou chybu scénáře. Hodně toho tady zachraňuje Jeff Goldblum a ten malý prcek, jehož matku hraje Jennifer Aniston. Dokoukala jsem to, i když jsem s přehledem věděla, jak to celé dopadne. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Od podobných stereotypných filmov som si dal skoro na polroka pauzu a po tak dlhej dobe mi komédia tohto typu prišla celkom vhod. Dopozeral som ju bez väčších problémov, dokonca ma miestami príjemne prekvapila. Samozrejme, že napriek tomu sa jedná o čistý šedý priemer a scenár je len precedenou kombináciou jeho žánrových súrodencov. Scenárista pôsobil dosť kŕčovito najmä v scénach, ktoré mali byť svieže a zábavné. Oveľa prirodzenejšie však na mňa porobili herci a tak som sa dočkal okrem avizovanej nádielky humoru aj príjemnej rodinnej drámy. Škoda však, že režisér nevedel odhadnúť v ktorých okamihoch má viac pritlačiť na pílu a tak bol celý feeling z filmu dosť rozpačitý. 60%. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Není to zrovna komedie, která hýří vtipem, spíše bych to přirovnala k rodinnému filmu, kde se sem tam zasmějeme.. Ale líbilo se mi to - neurotický Jason Bateman, pohoďačka Jennifer Aniston, vedlejší role patřily výborným Juliette Lewis a Jeff Goldblum a v neposlední řadě roztomilý intelektuál v miniaturní podobě Thomas Robinson. Jako relax můžu jedině doporučit :-) ()

VittaBella 

všechny recenze uživatele

Proč Záměnu hodníte tak průměrně, ne-li dokonce podprůměrně? Myslím, že to je jedna ze slušnějších komedií, u kterých se člověk nejen odreaguje, ale i skvěle pobaví. Klobouk dolů, že se do tohoto tématu Jennifer Aniston pustila, Jason Bateman nezklamal a malý Thomas Robinson je pro mě dětským objevem roku! ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Ľahká americká, romatická záležitosť na oddych alebo ako uspávanka pre unavenejších. Ako komédia príliš nevýrazné, ako romanťák príliš dramatické. Ničnehovoriaci herci v hlavných úlohách. Odfláknuté po viacerých stránkach. Stopáž by mohla byť kratšia. Zápletka je celkom fajn, ale podobných filmov už bolo dosť. Veľmi nevýrazné, no konečne som videl po dlhšom čase Jeffa Goldbluma v niakom novšom filme. 44% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení proběhlo v New Yorku a tvůrci byli nadšeni tím, že se jim podařilo využít městských reálií, které nejsou tak úplně profláknuté. Točilo se na mnoha místech – v Soho, Upper Westside, Williamsburgu, v Central Parku, na Park Avenue, v Chelsea Piers, The Meatpacking District, Midtown Manhattan, v Queens. (Taninaca)

Reklama

Reklama