Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

No páni... Takové komorní, minimalistické, a víc konverzační než akční scífko, a přece jsem po jeho zhlédnutí ve stavu mírné euforie a blaženosti. Hunter Prey je zářným příkladem toho, že k natočení zajímavého a napínavého filmu stačí jen pár herců, kus pouště, jednoduchá výprava a levné triky. Podstatný je totiž poutavý příběh. A bonusy navíc jsou nádherný obraz a působivý zvuk (tím zvukem myslím samozřejmě hudbu). A doufám v pokračování. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Skvelý film pri ktorom platí ... za málo peňazí veľa muziky. Sandy Collora už svojimi krátkometrážnymi snímkami ukázal že je veľký talent a týmto filmom to len potvrdil. Výborné masky, úžasné prostredie, a skvelo vygradovaný príbeh ktorý sa ktorý sa ku koncu krútil ako len mohol. Obvykle by som hodnotil o hviezdu menej ale u tohoto snímku to hodnotiť inak ani nejde ... ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Na rozpočet luxusní vizuální záležitost se silným příběhem a dialogy, ze kterých se vám konečně nechce vyhodit lečo. A když přijde na řadu scéna, kdy se dovídáme, kdo je oním pronásledovaným, celé se vám to převrátí naruby. Není to extra akční, není to vizuální nájeb jako Avengers a už vůbec to není vtipný jako Diktátor. Přesto všechno je to jeden z nejmilejších filmových počinů poslední doby, který mi udělal obrovskou radost a dokázal všem, že i za málo peněz jde udělat hodně muziky. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak toto mi naozaj nesadlo. A to od príbehu, som čakal, že bude nabitý akciou, čo , ale nebol. Cez masky, ktoré boli fádnejšie ako v argentínskej telenovele. Až po exteriéry, ktoré naozaj noc neukázali. Ano bolo tu par zvratov, ale i tie vyzneli tak umelo a nezáživne ako i celý film. Je vidieť vo všetkom, že sa jedna o nízko rozpočtový film, to naozaj nejde prehliadnuť. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Díky své docela originální zápletce a zvratům tenhle film přežívá v docela vysokých patrech hodnocení. S tím nelze než souhlasit. Obracený gard - člověk na útěku se taky neobjevuje velmi často. I přesto si myslím, že zkrácení by nebylo na škodu. Jinak ale docela průměrné scifi, s nic moc efekty a poušti všude, kde se člověk podívá... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama