Reklama

Reklama

Oni 2: Noční kořist

  • USA The Strangers: Prey at Night (více)
Trailer 2

Rodinu, která se na noc ubytuje v odlehlém kempu, navštíví tři maskovaní psychopati a podrobí je zkoušce až po ty nejzazší meze. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (189)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

To je snad poprvé, kdy jsem se modlil, aby ta rodina byla rychle vyvražděna. Tolik nelogických a stupidních scén! SPOILER: 1. Každý puberťák má mobil u sebe a bez mobilu je jako bez ruky. 2. Když Vás někdo bodá, tak se snažíte bránit, ne? A matka stojí a čumí 3. Slušňák fotr, vidí svou zabitou rodinu a chlapa se sekerou, jde mu o život a křičí: máte 5 sekund, jinak budu střílet... Normální člověk by vraha snad odrovnal hned! Prostě bylo toho dost a ten film mne totálně vytočil. Dávám 30% a ani nevím za co, možná za píseň od KIM WILDE - "Cambodia"! Bože a tahle píčovina byla i v kinech, já padám! ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Druhý díl se od prvního dílu zásadně liší svým tempem a moderním pojetím. V dobrém slova smyslu to myslím tak, že je zde pořád akce, přesouváme se i do jiných prostorů, rejža do nás pere jeden skvělej soundtrack za druhým, přichystal nám nečekané twisty a má to prostě náboj. Ve špatném slova smyslu to myslím tak, že se bohužel neobešel bez klišovitých momentů, dementních dialogů a ještě dementnějšího chování postav. Nicméně musím konstatovat, že ať jsem nádavala jak jsem nádavala, vždycky mou kyselost přebila nějaká super scéna a zavřela mi hubu. Musím silně vyzdvihnout scénu u bazénu, která mi ze všech úhlů pohledů zastavila dech. Pak je ale škoda, že v závěru se děje dost chujovin, což mi dojem zase malinko zkazilo. Když se ale ohlédnu zpět, měla jsem určitě lepší zážitek z dvojky, přes to, že hraje na poměrně známé struny. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Približne pred ôsmymi rokmi som videl prvú časť, ktorá ma svojho času slušne vystrašila, a tak som sa pri oznámení natáčania dvojky celkom potešil. Bohužiaľ však ide o maximálne zbytočné pokračovanie a po pravde by som bol rád, keby nikdy nevzniklo. Obete sa chovajú hlúpo, vrahovia sa chovajú hlúpo a asi jediné, čo som si pri snímke užíval, boli staré rádiové vypalovačky a úsmevná scéna v bazéne. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První díl byl Home Invasion,což je pro mne vždy vítané téma, ale dvojka je už prostorný kempový slasher, který je snadno zaměnitelný s desítkami jinými. Potěší však slušná technická stránka, fajn trio záporáků, umírající postavy jak kladné, tak záporné, retro songy navozující feeling 80´tek a celkem dravých finálních 20 minut, kde dojde i na trošku krve, jinak v tom nic výjimečného nevidím. Na jedno podívání v pohodě, ale mohlo to být lepší. 60% ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tom v kině, dal si nějaký pivko a nějak jsem to vydržel ... Snad jediný dobrý byla ta atmosféra, ta byla taková zvláštní a zajímavá. Jinak po těch příšernejch filmovejch zvěrstvech, co jsem sledoval v minulosti, tohle působilo uboze, trapně až nešťastně ... Nevím, vždyť ani pro ty mladý to nemůže bejt, když můžou sledovat v mobilu v podstatě cokoliv dnes už... Mě už nebavila ani jednička, tohle bylo to stejný v bledě zeleným ... Nuda. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 7. března 2018 v Belgii. (Varan)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „Kids in America“ od Kim Wilde. Ve scéně v koupelně hraje „Live It Up“ od Mental As Anything. Ve 43. minutě hraje „Night Moves“ od Marilyn Martin. Ve 47. minutě hraje „Cambodia“ od Kim Wilde. U bazénu hraje „Total Eclipse of the Heart“ od Bonnie Tyler. Závěrečná písnička je „Making Love Out Of Nothing At All“ od Air Supply. (Duoscop)
  • V pôvodnej verzii scenáru bola zakomponovaná postava Kristen McKay (Liv Tyler) z prvého filmu, ktorá mala byť hneď v úvodnej scéne zavraždená. (molcan2)

Reklama

Reklama