Reklama

Reklama

Oni 2: Noční kořist

  • USA The Strangers: Prey at Night (více)
Trailer 2

Rodinu, která se na noc ubytuje v odlehlém kempu, navštíví tři maskovaní psychopati a podrobí je zkoušce až po ty nejzazší meze. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (189)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Približne pred ôsmymi rokmi som videl prvú časť, ktorá ma svojho času slušne vystrašila, a tak som sa pri oznámení natáčania dvojky celkom potešil. Bohužiaľ však ide o maximálne zbytočné pokračovanie a po pravde by som bol rád, keby nikdy nevzniklo. Obete sa chovajú hlúpo, vrahovia sa chovajú hlúpo a asi jediné, čo som si pri snímke užíval, boli staré rádiové vypalovačky a úsmevná scéna v bazéne. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

„Proč to děláte? A proč ne?“ Odpověď jednoho z Nich na otázku, proč vraždí a zároveň i na to, proč byl tenhle film natočen. V prvním případě je to to jediné, co na snímku chválím a jedna věta věru není moc. V druhém případě bohužel smutná realita, kdy relativní úspěch nějakého hororu vybízí další a další „režisérské downy“ k rozšiřování daného universa. Příště to bude určitě Oni 3: Zrození zla, jak taky jinak. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Trio maskovaných a profesionálních narušitelů soukromí se po deseti letech vrátilo, aby do svých zvrácených her lapilo další oběti. Jestli je to však návrat opodstatněný, na to už si musíte odpovědět sami. Karty jsou totiž rozdány tím nejprovařenějším způsobem: úvodní vykosení vedlejších postav, následné seznámení se čtyřčlennou rodinou, řešící si vlastní bolístky, a přesun na nějaké odlehlé místo, odkud se pomoci rozhodně nedovoláte (v tomhle případě kemp). Naháněčka začne sice celkem brzy, bohužel postavy při ní začnou umírat v přesně očekávaném pořadí a do toho pronášet otřesné věty typu "Oba jsou mrtví! Jak to mohl vůbec někdo udělat?" Korunu tomu nasadí strážce zákona, který, jak žánr přesně káže, chcípne během několika vteřin. Celkově to ale nemá šanci nudit - je to fakt krátký (75 minut čistýho času), oproti jedničce krvavější, a v poslední čtvrthodině se oběti vzepřou a dají těm zmrdům pěkně po držce. A to za doprovodu vymazlené kamery a slaďáku od Bonnie Tyler. Z "kápa" ale nemuseli dělat Terminátora a poslední minutu bych taky vystříhnul. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička byla nepříliš objevný, ale zručně natočený thriller se skvělou atmosférou a lekačkami, dvojka fušuje více do vod slasheru. Je pojata více moderně, oddychově a už jen těmi lehce neonovými barvami, retro synťáckým soundtrackem a místy zvláštní zoomující kamerou jakoby divákovi říkala, že tentokrát se bude cítit méně nepříjemně a naopak více bavit. A je tomu tak. I přes svou přímočarost to je opět nakrúcané dobře, vizuálně to působí svěže, postavy nelezou na nervy a kromě vřeštění jsou ochotny se i přiměřeně bránit. Bailee Madison coby hlavní postava Kinsey je tak akorát na pomezí křehké a nasrané teenky, že jsem se o ní bál, ale zároveň ji fandil, aby těm maskovaným zlořádům nakopala prdel. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak debilní horor jsem už dlouho neviděl. Christina Hendricks absolutně bez zájmu, proto taky chcípla jako první a ani se tomu nebránila. Taťka co přežije s kůlem v břiše, ale píchnutí šroubováčkem ho odrovnalo ihned, no to máš za to, že necháváš holky samotné blbečku, synáček co nedokáže zastřelit někoho, kdo mu zabil mámu a místo toho brečí a uteče a ten frajer co bouchnul v autě a stal se z něj Ghost Rider tak ten mě hodně rozesmál. A takovýhle sračky pouštěj u nás v kinech to mě poser. Hvězda za celkem dobrou atmosféru, trochu krve a za super retro songy. "Proč to děláte ? A proč ne ?" SHIT. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 7. března 2018 v Belgii. (Varan)
  • Film vyšel přesně deset let po prvním dílu. (Worry77)
  • Film bol po prvý krát oznámený už v roku 2008. (molcan2)

Reklama

Reklama