Reklama

Reklama

Oni 2: Noční kořist

  • USA The Strangers: Prey at Night (více)
Trailer 2

Rodinu, která se na noc ubytuje v odlehlém kempu, navštíví tři maskovaní psychopati a podrobí je zkoušce až po ty nejzazší meze. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (189)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Oo jak strašně pobuřující, děsivé a na rok 2018 strašně originalní, že si to i z nějakého důvodu zaslouží být v kině..ještě do toho všeho postavy, který jsou na přes držku hlavně ta emo píča a pak ještě ty trapný kundy s maskama a nožem z těch šel strach asi jako z květináče.. tohle prostě muselo jít do kin..takových filmů je strašně málo..jo a nezapomínat, že to podle skutečný události! Stalo se to v chánově minulej pátek a zrovna tak to bylo! Jenomže né tak odlehčený, ve skutečnosti šlo fakt o kejhák a né o nějakou hajd end sýk ubrečenou sračkoidní hovadinu měkčí než puding. To i z Regíny z vyvolených šel větší strach a to nemusela mít ani masku, měla botox a ten děsil i bez strašidelný hudby. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Hutná atmosféra společně s povedenou kamerou předního českého světového kameramana, Milana Petera Sovy, je u série Oni bohužel minulostí. Z pokračování povedeného ambiciózního originálu z roku 2008, se pod taktovkou režiséra Johannese Robertse a kameramana Ryana Samula, který je zřejmě velkým vyznavačem extrémních Tarantinovských close-up záběrů, stalo tuctové béčko, které ztratilo punc originiality. Ani opětovná přítomnost hlavních záporáků, ikonické hlášky "Je tu Tamara?" či Easter eggu s povolenou žárovkou nepřeváží misky vah na pozitivní notu. Casting herců se vyloženě nepovedl a s žádnou z postav nenaváže divák citovou vazbu, což snímek v konečném zúčtování taktéž sráží. Největším kladem snímku je vynikající soundtrack z osmdesátek, zejména pak songy Kim Wilde - Kids in America a Cambodia, které navíc působí soudobým dojmem, když podklad druhé zmíněné písně můžeme aktuálně slyšet v hitparádách v písni Overdrive od Ofenbacha. Celkově je Oni 2: Noční kořist podprůměrným hororem, který absencí mrazivé a dechberoucí atmosféry pouze ničí to, čemu dala jednička kultovní základy. Dvě hvězdy. 😕 (22.05.2024) ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

„Proč to děláte? A proč ne?“ Odpověď jednoho z Nich na otázku, proč vraždí a zároveň i na to, proč byl tenhle film natočen. V prvním případě je to to jediné, co na snímku chválím a jedna věta věru není moc. V druhém případě bohužel smutná realita, kdy relativní úspěch nějakého hororu vybízí další a další „režisérské downy“ k rozšiřování daného universa. Příště to bude určitě Oni 3: Zrození zla, jak taky jinak. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem lehkej nadprůměr a přesně ten jsem dostal.. vzhledem ke zkušenostem z posledních let už hororový fanoušci nemůžou pokaždý čekat zázrak, ale troufnu si říct, že tohle byl v pohodě home invasion.. film má celkem krátkou stopáž, takže v podstatě neni šance, aby vás nudil.. rodina a kolem nikde nikdo, jenom psychopati, louky a lesy.. slabší 4* ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tom v kině, dal si nějaký pivko a nějak jsem to vydržel ... Snad jediný dobrý byla ta atmosféra, ta byla taková zvláštní a zajímavá. Jinak po těch příšernejch filmovejch zvěrstvech, co jsem sledoval v minulosti, tohle působilo uboze, trapně až nešťastně ... Nevím, vždyť ani pro ty mladý to nemůže bejt, když můžou sledovat v mobilu v podstatě cokoliv dnes už... Mě už nebavila ani jednička, tohle bylo to stejný v bledě zeleným ... Nuda. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 7. března 2018 v Belgii. (Varan)
  • Film vyšel přesně deset let po prvním dílu. (Worry77)
  • Film bol po prvý krát oznámený už v roku 2008. (molcan2)

Reklama

Reklama