Reklama

Reklama

VOD (1)

Thea Clayhillová pracuje v malém vydavatelství jako sekretářka arogantního šéfa Jerryho Steinwalda. Ten ji pověřuje spoustou ponižujících úkolů, za každou drobnost ji peskuje a nakonec se ji rozhodne propustit. Dívka se však po smrti rodičů stará o mladší sestřičku Emmu a nemůže si dovolit o práci přijít. Aby si ji udržela, řekne Jerrymu, že je těhotná. Lež skutečně zabere a práce jí zůstane. Jenže teď musí vyřešit, co se svým "těhotenstvím", zejména když se informace rozkřikne a všichni se k ní začnou chovat hezky a pozorně. S pomocí kamarádky Lisy a umělého bříška předstírá úspěšně jiný stav a přitom horečně přemýšlí, jak ze zapeklité situace ven. Jerry musí načas odjet z města a firmu převezme jeho sympatický bratr Nick. Aby pro vydavatelství získal knihu Suzie Cavandishové, vezme s sebou na setkání se spisovatelkou Theu, která ji přesvědčí. Nick pak rozjede ve vydavatelství novou divizi, zaměřenou na rodinu, a chce Theu jmenovat editorkou. Navíc se mezi ní a Nickem začne rodit romantické pouto. Thea si nového života užívá tak opravdově, že se jeho součástí stane i její těhotenství. Emmě se to však nelíbí a snaží se sestru přimět, aby se ke lži přiznala. Nejprve náznaky, později přímo, a když nic nezabere, přistoupí k sabotážím. Thea se brání, ale pravda nakonec vyjde najevo. Bohužel v tu nejméně vhodnou chvíli. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad v utrápeném životě, který hlavní hrdinka žije...To sice jo, ale trvalo to opravdu na její původní slib až moc dlouho a došlo to tam, kam nemělo. Celkově se mi na tomto filmu nejvíc líbí to, že Thea ztratila pojem o realitě a opravdu si později vsugerovala, že je těhotná...To bylo to, co mě v jednu vteřinu dostalo nejvíc...Jinak je to "průměrný" film s dobrým obsazením a se zajímavým pohledem na to, jak je jedna žena těhotná a všichni si tak nějak říkají, že nemá ty běžné obtíže jako ostatní těhotné :D ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Prostředí 5/10/// PLUS: prozatím stále oblíbená Lindsay Lohan, která určitě brzy získá zajímavější role, zhruba od poloviny snímku si zvyknete na děj a budete se občas i bavit, jsem celkem rád, že se to obešlo bez trapných scén MÍNUS: po všech stránkách docela průměrná komedie, nebýt tady Lindsay jdu ještě o hvězdičku níž, scénář určitě není pro každého a taky není moc pravděpodobný a reálný***(Celkem 52%)*** Jste v tom? A šéf vás chce vyrazit, protože jste zapomněla na nějakou maličkost. Upozorněte ho na to, že jste v tom i kdyby to nebyla pravda, určitě si tak pomůžete k úspěšné kariéře. Ale teď vážně! Zdá se vám to jako zajímavý námět, pokud ano tak vám zaručuji že se budete dobře bavit./// PS: Hlavní představitelka poslední roky ztrácí půdu pod nohama a docela se plácá z průměru do průměru. Možná to má vliv na její osobní život a nebo obráceně její chování má vliv na nabídky od producentů či režisérů. Je načase aby se holka vzpamatovala a vypracovala se zpět do první ligy. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jak se vyhnout propuštění v práci? Ženy to mají jednoduché. Mohou předstírat že jsou těhotné, čímž podle zákona výpověď dostat nemohou. A právě tímto způsobem se hrozící výpověď rozhodla řešilt Thea Clayhill, s tváří Lindsay Lohan. Šance pro bláznivou romantickou komedii? Námětem snad, tímto zpracováním však ani omylem. O hlavní postavě by se dalo předpokládat, že je charakterově krapet střelená, ale to se i přes viditelné snažení představitelky prostě nějak nepovedlo. Příběh také zaráží snahou se dotknout satiry, kancelářské a romantické komedie zároveň. To ale bylo chybou. Nic z toho nevyčnívá svým důrazem na stav věci a tak celý koncept jako celek prostě nefunguje jak by měl. O nějakých emocích není potřeba se zmiňoval už vůbec. Vznikla prachobyčejná situační komedie ukazující Lindsay Lohan plnou energie do života, čímž si nějaký ten dojem u diváků bohužel nezískala. Na takovou zásluhu to chtělo daleko více propracovanější scénář a pevnější režisérskou ruku. Neshlédnutelný sice snímek není, ale v paměti v dobrém slova smyslu také nijak neutkví. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarený námet, niekoľko milých i vtipných scénok. Mal som však problém s mužmi. Problémom bolo, že vlastne každý jeden muž v tomto filme je tu vykreslený ako väčší, či menší debilko. A skôr väčší. Je síce pravda, že pri niektorých to bolo zámerne nadnesené, ale mňa to strašne iritovalo. A zhadzovalo to celý snímok. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Další z řady produktů hollywoodské sériové velkovýroby jednohubkových komedií, na které si již hodinu po shlédnutí ani nevzpomenete. Vše se striktně drží v zaběhnutých šablonách a klišé. Tato konkrétní komedie vlastně jako komedie nefunguje, jistou snesitelnost si udržuje pouze v rovině romantické či díky dobrodružným situacím plynoucím ze lži, která se vymkne z ruky. Snesitelná je i Lindsay Lohan. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa v kalifornskom meste Los Angeles, Burbanku a Woodland Hills. (MikaelSVK)
  • Původně film jen pro kino distribuci, ale později povolený jako televizní film. (ČSFD)

Reklama

Reklama