Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (473)

swamp 

všechny recenze uživatele

I když zrovna nemusím Baldwina ani Martina - jedná se o příjemnou oddychovou vztahovou komedii, které vévodí Meryl Streep. Přestože snímek místy sklouzává k trapné klišoidní zábavě (nahý Baldwin před laptopem), dokáže být ten stařecký milenecký trojúhelník místy velice uvěřitelný, za což dávám režisérce plusové body a film doporučuji zhlédnout. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Ackoli je tahle zapletka uz notne okoukana, v podani Meryl a Aleca me proste neskutecne bavila! Oba jsou vic nez skveli a navic jim to dohromady moc slusi a proste ladi. Klobouk dolu za takovou volbu! Myslim, ze jim i smele sekunduje Steve Martin. Ackoli nam taky dost zestarnul (a asi prosel plastikou ci co), herecky um ma proste v krvi. Jedine, co me vytacelo, byl pristup deti... klasicky americky pohled na svet, kdy se vsechno toci jen podle deticek a jejich rozmaru, brrrr. Rodice snad maji pravo na svuj zivot, i kdyz maji deti, ne? Ale celkove hezka ctyrka. ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Tímto filmem jsem zakončil tvorbu mé oblíbenkyně a zároveň se přidávám k těm, kteří považují poslední film Nancy Meyers za nejslabší. Baldwin a Streep jsou sice příjemní a něčemu se tu také nechá zasmát, ale převažují zde záporné stránky. Oplzlý Steve Martin, kterému jsem nikdy nepřišel na chuť, samotná ujetost snímku a pro mě nepříliš sympatická zápletka. Očekával jsem větší zábavu. 60% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Nancy Meyers není nijak zvlášť dobrá scenáristka ani režisérka. Ale umí dát dohromady zajímavé herce. Je tu několik krásně vypointovaných scén, plných báječných dialogů. Ale film jako celek zase natolik dobrý není, je občas až zbytečně ukecaný, většina vedlejších rolí je jen nevyužité křoví (čestnou výjimkou je tu pouze John Krasinski) a možná by mu prospělo zkrácení. Skvostná je opět Meryl Streep, výborný Alec Baldwin a asi po deseti letech mě zase jednou bavilo sledovat Stevea Martina. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Zaľúbiť sa občas do svojej bývalej manželky, to sa občas stane. Osobne poznám taký prípad. Pre niekoho nepredstaviteľné, iný by o tom vedel uvažovať. Zdá sa to jednoduché? Nie, It´s complicated...M. Streep i A. Baldwin dali filmu to, čo potreboval najviac. Ľahkosť, nadhľad a jemný, nesilený humor. Film si hlavne u starších, životom skúšaných divákov, fanúšika určite nájde. Pre mňa to bola typická dilema, ktorú riešim veľmi často. Tri či štyri hviezdy? Nenudil som sa, zbehlo to, tak prečo nie tie slabšie štyri. 70%. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Film, ktorý sledujú hlavné postavy pri rodinnom večeri s pukancami, je Absolvent. (Sharnax)
  • Promoce Huntera Parrishe (Luke Adler) byla natočena během skutečné promoce Yaleské univerzity. (Ernia)
  • Režisérka Nancy Meyers se přiznala, že hlavní roli psala Meryl Streep na tělo. Když nevěděla, jak dál, zkusila si prý představit skutečnou Meryl, a nápady se hned hrnuly. (vendy63)

Reklama

Reklama