Reklama

Reklama

Měsíc 44

  • Západní Německo Moon 44 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2038 jsou přírodní zdroje na Zemi vyčerpány a nadnárodní korporace provádějící těžbu na vzdálených planetách spolu vedou nevybíravou konkurenční válku. Agent Felix Stone (Paré) je vedením jedné ze společností vyslán na strategicky důležitý Měsíc 44, aby ve zdejší napjaté atmosféře mezi drsnými piloty z řad vězňů a jejich mladými navigátory, vypátral její záhadně zmizelé těžební lodi. Napětí houstne a to ještě nikdo netuší, že se k Měsíci blíží plavidlo konkurenční firmy, která jej má v úmyslu zabrat... (choze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

matrosh 

všechny recenze uživatele

nadsazené nostalgické hodnocení. pro někoho kdo už videl snad 1000krat všechny díly vetřelců, terminátorů, predátorů, robocopů atd. je to velice přijemná retropodíváná za pár kaček, která připomene, že sci-fi béčka dnes nejsou to co byli sci-fi béčka tehdy (80. léta až začátek 90. let). a jsem sci-fi fanda :) ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Stavil jsem se do Levných knih a do očí mi padl hezký obal od DVD Měsíc 44. Byl pouze za 29 Kč, tak jsem si ho koupil. Dále -----Na obalu stijí cituji: KULTOVNÍ SCI-FI, KTERÉ BYLO VSTUPENKOU ROLOANDA EMMERICHA DO HOLLYWOODU a POSLEDNÍ EVROPSKÝ FILM OD TVŮRCE DNE NEZÁVYSLOSTI, GODZILY A PATRIOTA. Táák Rolanda Emmericha mám celkem rád, u něj je to takhle jeden rok natočí celkem skvělý film a pak hned záhy natočí pitomost a u Měsíce 44 je to střed. Film má velmi dlouhý rozjezd a režisér se hlavní akci a napětí pokusil naspat do závěrečných 25 minut. Paré je celkem sympaták ve stylu Michaela Biehna a jako pilot vrtulníku neboli dvojitý agent Stone je celekem v pohodě. Na snímku jde vidět, že je to režisér Hvězdné brány, protože ve filmu jsou použita jména Jack O'Neal a Kovalsky stejně jako v Hvězdné bráně-- plukovník Jack O'Neal a major Kovalsky. Je to lehce nadprůměrné scify s prvky slabého thrileru.55% stejně jako na štítku. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Emmerich v tomto filme ukázal, v čom bude jeho najväčšia sila a čoho sa bude treba obávať. Tieto predpoklady sa naplnili do bodky. Takže to pozitívne: Emmerich chce točiť megafilmy. Ešte na to nemá peniaze, ale je jasné, že ak ich dostane, bude to stáť zato. Negatíva: psychológia postáv je smiešna, trauma zo znásilnenia vyvoláva úsmev. Absencia najelementárnejšej logiky sa objavila už v Mesiaci, netreba sa podrobne rozpisovať, pretože tu bije do očí, tieto kiksy si tu všimne každý. Ak je to vysokorozpočtové, je to väčšia zábava. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Ale no tak... že to není dějově zázrak? Na to celkem kašlu. Film mě dostal atmosférou od první do poslední vteřiny. Vetřelčí vesmírná atmosféra na mě dýchala a navazovala takový zvláštní pocit, že to tam vlastně znám. Celkem dost tedy na dojmu zapracovala nostalgie. Ano našly se i chvilky kdy by nezaškodilo lehce prostříhat, ale na nadstandardní dojem to rozhodně stačilo. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

I když bych měl správně odpustit že to je jeden z těch prvních velkých filmů od Emmericha, tak bohužel čekal jsem větší nářez, celý film je vlastně spíše o vězení a dohadování kdo je lepší pilot. On i když příběh nic moc tak na Emmericha je to docela dost. Celkem mě překvapily efekty, a hlavně Paré kterej je jako vždy dokonalej. A ani ostatní herci nejsou vůbec špatní, jediné co bych ještě pochválil je taková ta slušná atmosféra lodě. Ale ostatní je dost šedivý průměr. Prostě jsem se od Emmericha namlsal Godzillou, Patriotem a bůh ví jakým ještě blockbusterem a nějak jsem bohužel čekal víc. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama