Reklama

Reklama

Recenze (16)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl mě lehce zklamal. Prozatím se to komiksu moc nedrželo, šlo to vlastní cestou a na geniální předlohu to rozhodně nemá, přesto to není žádný průšvih. Čekal jsem ale víc černého humoru a vlastně tak celkově i víc všeho. Cassidy si krade celou epizodu pro sebe, zkvělé ztvárnění Josepha Gilguna mě nachlo. Dominic Cooper nezklamal, postavu mu věřím a na Kazatele je rozhodně tou nejlepší volbou, jen se ještě musí trochu rozehrát. Zato Tulip je zklamání, jak herecky, tak i tím jak je napsaná. V komiksu byla naprosto skvělá, tady bohužel ne. V Pilotu se vlastně nic nestalo, ale seznámení se s postavami bylo skvělé a opravdu ve velkém stylu. Navíc tato epizoda přinese pravdu o Tomu Cruisovi, takže za ten povedený vtip (?) rozhodně nějaké bodíky navíc. 80%. ()

Torpid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář jen k pilotu. Constantine podle předlohy Gartha Ennise - mám v Top 10 svých oblíbených filmů. A protože seriál se stejným jménem dopadl hodně zle, držím všechny palce aby si tenhle Preacher udržel kvalitu pilotu co nejdéle. Zatím dobře obsazené, úsporné a uvěřitelné dialogy, skvěle vypointované R-kové scénky, míchanice existenciálního hledání s nadhledem komixu. Zatím to nevypadá na zábavu pro teen kokoty. Jestli si to tu kvalitu udrží a tvůrci to stopnou v nejlepším bez trapnýho natahování o ničem a jenom pro peníze - uvěřím v Tebe Ježíši. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naštěstí jsem nečetl komiks, takže jdu do seriálu bez velkých očekávání. Pilot se mi vcelku líbil, představil zajímavé postavy i poněkud depresivní stádečko místního kněze, na úvod proběhlo i slušné množství akčních scén, dokonce se i něco málo existenciálně filosofovalo. Jen mě při nástupu Cassidyho na scénu překvapila středověká zbrojnice na palubě soukromého tryskáče, ale co já můžu vědět o výbavě soukromých letadel... ()

Dody345 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním dílu mě seriál zaujal, zvláště díky scéně kde se poprvé objeví Cassidy ( z tváří Josepha Gilguna neboli Rudy z Misfits ) a scéně kdy ukáže kazatel svou temnou stránku ve scéně v baru. Zato postava Tulip si mě zatím nijak nezískala, naopak mi v dílu vadila. Uvidíme jak se seriál rozjede dále. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piloty novych serialu byvaji problematicke tim, jak se musi predstavit kvanta novych postav a rozjet nekolik pribehovych linii. Rogen a Goldberg se s tim ale poprali skvele. Ustredni postava Preachera je od prvniho zaberu sympaticka az na pudu, Cassidy je uzasny a ostatni se taky neztratili. Zatim cekam na nejaky silny, nosny pribeh. Jinak byl prvni dil paradni, vcetne skvele akce! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama