Reklama

Reklama

Romantická komedie vypráví příběh zajímavého mladého muže, který vždy žil tak trochu schován ve své vlastní ulitě. Jednoho dne se setká s krásnou kosmopolitní mladou ženou, která mu ukáže okolní svět v těch nejkrásnějších barvách... Láska může být riskantní, matoucí a plná nedorozumění, tedy pokud nejste Adam (Hugh Dancy), který žije jaksi skrytý před nástrahami okolního světa. Jenže potom potká svou novou sousedku Beth (Rose Byrneová), která ho vytáhne z bezpečí jeho ulity. Každá akce má však nějaké následky, v tomto případě velmi neočekávané, dojemné a veselé. Jejich neuvěřitelný vztah ukazuje, že i lidé ze dvou naprosto odlišných světů mohou být spojeni mimořádným poutem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když jsem nad tím filmem přemýšlel, ta holka si sama vcelku rychle podepsala ortel. A to stačilo skutečně málo. Aneb film o lidech, kteří k sobě patřili od A do Z aniž by si to uvědomovali a také velice příjemná romantická komedie s výborným Hughem Dancym, o kterém jsem předtím jak jsem živ neslyšel a nádherné Rose Byrne, o které už patrně budu slýchávat čím dál častěji :-) ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Celkom pravdivo napísala komentár Evulienka3 ja sa priznám, čakal som malinko viacej, ale za peknú pesničku s nostalgickým klavírom pridávam jeden bod. A na záver malá poznámka. Filmy o autistoch o postihnutí Aspergerovým syndromom, neoznačujem ako "komédia" . Nám obyčajným ľuďom sa ich počin často zdá ako úsmevný či komický, ale je to práve tým, že ich nepozáme necítime s nimi. A možno práve my sa im zdám byť divní.. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tento film mě dostal. Dávám mu něco mezi 4 a 5 *. Pro mě to byl příval emocí a zároveň námětů na zamyšlení. Herci byli skvělí a především se mi líbil netypický konec, za to velké plus, že film nespadl do filmů s nálepkou happy ending. I když v jistém slova smyslu měl film šťastný konec, ale ne takový, jaký by se běžně čekal. Těším se, až se na film zase někdy v budoucnu podívám. Jo a Hugh Dancy zahrál člověka s Aspergerovým syndomem vážně velmi dobře. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Dvojka Hugh-Rose na mě působila velice milým dojmem. Zdá se, jakoby byli stvořeji jeden pro druhého, ale jejich duševní a mentální rozdílnost je od sebe odlučuje. Až potud všechno ladí, ale v závěru už příběhu docházely síly. No a opět nás čeká závěr, který rozdělí publikum na dva tábory... ;-) 70% ()

jasse 

všechny recenze uživatele

Lidé trpící Aspergerovým syndromem bytostně nesnáší změny v životě. Adamovi se zničeho nic těch změn nahromadilo nějak moc - zemřel mu otec, propustili ho z práce, začal chodit s dívkou, byl kvůli ní nucen zajít do společnosti, setkat se s jejími rodiči..a nakonec se dokonce přestěhovat do Kalifornie za prací. Jak tohle všechno zvládá ukazuje právě tento film - milostná romance mi tu připadá nějak vedlejší. Moc se mi líbil výkon Hugha Dancyho, o kterém jsem jaktěživ neslyšela (no, tak teď už ho znám). ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama