Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anděl s cigaretou, plechovkou piva a solidně pučícím panděrem? Přesně tak - a navíc s křídly! Archanděl Michael se v podobě obtloustlého hromotluka s velice zemitými způsoby vydal na Zemi, aby tu pomohl dvěma skeptickým duším najít ztracenou cestu - k sobě, ke smíchu a především k lásce. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

atmen 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dostat nablýskaný film s dobrýmy herci, ti mě měli za úkol dojmout, vždyť jsou přece Vánoce. Leč moje přání zůstane nesplněno. I když názvem se zavděčil (jmenuji se stejně ), herci taky, tak v čem je problém? Je to romantická pasáž mezi A. MacDowell a W. Hurtem, ta jaksi skřípe, je pro mě nevěrohodná. A John Travolta jako archanděl Michael vše nezachrání... Nevtipnější scéna - Po schodech schází muž oblečen pouze v trenkách na zádech má křídla, v ruce cigaretku, zdravý zpusob života mu evidetně nic neříká, jde k lednice a zní si bere pivo, podrbe se mezi nohama. Ano, je to Archanděl Michael... ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebyla Andie MacDowell tak krásná a John Travolta (mimochodem dosti vypasený, nesluší mu to) tak dobře nezahrál asi bych tento film nechal zmizet z mého filmového archívu, ale na jedné poličce v na posledních příčkách jsem pro něj místo jěště našel. Celkem mi film dal trochu více sebedůvěry v oslovování dívek kolem mně (v pubertálních letech). Protože jsem si uvědomil, že někdy máme pod nosem něco co nevidíme a protože se mi žádný Anděl nezhmotnil a nezjevil tak to zůstává na mně :)) ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Johny Travolta jako nadpozemský stroj na nekonečné požívání tuny cukru s deodorantem sušenek balící ženy na počkání. Andělský to život nemít cukrovku, rakovinu, AIDS či zničený život rozvodem. Tančící scéna v baru je díky charismatickému herci s pohybovým nadáním nezapomenutelná, bohužel toť vše. Zamilovanou, rozhněžněnou, procítěnou, slzící MacDowell už jsem viděl a nic víc nenabízí. 45% ()

marcek 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že příběh není nadprůměrný, vedlejší herci vás taky nijak nepřekvapí, ale když jsem poprvé videl obtloustlého, chlupateho a zarostleho Johnyho Travoltu coby anděla, jak si jde ze schodů jenom v trenkách pro pivo a cigaretou v puse, tak jsem proste nemohl jinak nez ohodnotit maximalnim poctem hvezd ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $95,318,203Tržby Celosvetovo $119,718,203║ Travolta ako archangel je ako päsť na oko, moc tam nesedí, skôr dvojica Andie MacDowell a William Hurt to svojou vzájomnou roztomilosťou zachraňujú, občas nejaké tie scénky vypyplanejšie, hravejšie, či hudobná vsuvka Andie MacDowell to ťahajú na ten priemer, dokonca aj obživenie psíka boli dosť povznášajúce /55%/ ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama