Reklama

Reklama

Hesher je samotář. Nesnáší svět a lidi kolem. Má dlouhé mastné vlasy a amatérsky udělané tetování. Je podvyživený a hrozně moc kouří. Miluje oheň a vyhazování věcí do vzduchu. Žije v dodávce, dokud se ale nesetká s TJ. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

blitzer 

všechny recenze uživatele

Sociální drama o klukovi jménem T. J., kterému umřela máma, a kterého stíhá jedna rána osudu za druhou. Jednoho dne mu do života vstoupí vágus zvaný Hesher a... nestane se vůbec nic. Tedy kromě toho, že se tento ryzí gentleman usídlí u T. J. v baráku, kde sežere na co přijde, zapálí si s Týdžejovou babičkou jointa a rozbije hubu jeho otci. Nakonec se však všichni usmíří a vyrazí si s babičkou na procházku. Sice nevím, co chtěl básník říci onou postavou sociopata (deus ex machina?), ale jinak se na to celkem příjemně koukalo. Jde v podstatě o jeden z těch "malých" filmů typu Co žere Gilberta Grapea. Jinak k filmu mě přivedl, celkem nezvykle, plakát, který mě zaujal svým Metallica fontem. Soundtrack: Metallica - The Shortest Straw, (Anesthesia) Pulling Teeth, Battery, Fight Fire with Fire, Motorbreath; Motörhead - Rock Out ()

Med_Tw 

všechny recenze uživatele

Spencer Susser zabodoval napsal a zrežíroval tuhle záležitost. Film sleduje příběh jedné rodiny po tragedii ke který se nastěhuje zničeho nic Hesher. Kdo je Hesher ??? Hesher je především hovado, bezmozek, metalák a vůbec ničím se nesere!! Všechno se s jeho příchodem začne zlepšovat ?? Zhoršovat ?? Těžko říct ... Film je vtipnej ale zároveň vážněj poměrně dost vulgární což tady není naškodu. Neni to film pro každýho co se týče zvolenýho humoru, hudby. Mě film prostě sednul nenudil sem se po celou stopáž. ()

Reklama

Gumrice 

všechny recenze uživatele

Méně známý, ale výborný film, který přesto, že je drama a děj byl smutný, tak mě bavil. Ale to bylo hlavně kvůli Hesherovi.. za tu scénu u bazénu bych Josephovi dala vyznamenání, dokonale mě pobavil a hlasitě rozesmál. Na konci jsou hodně stylový, originální a vulgární titulky - doporučuji sledovat až dokonce. ()

ataman329 

všechny recenze uživatele

mňa vtipná stránka veci bavila. joseph bol výborný, celok povýšil. áno, i natália, poor-geeky girl bola milá aj keď zápletka spojená s jej postavou pôsobila nelogicky. dramatická časť bola ťažko uveriteľná. ten chlapec sa neusmial a mohol sa, aspoň raz. do kamery. celý čas bolo vidieť, o čo metlákovi ide, čoho metaforou je jeho postava. v závere to bolo ale hlúpo podané a vysvetlené divákovi. záverečná "prechádzka" sa nehodila. to nebol trash metal, ale grindcore. celkový dojem na štyri, lebo päť je veľa a tri sú málo. ()

Gaaron 

všechny recenze uživatele

Absurdní drama. Film tak absolutně odtržený od reality, až vypráví o samém jádru života. Záchvaty smíchu, střídané hlubokým smutkem. Slzy a smích skrze slzy. Hesher, zrozen v naprosto famózním výkonu vůdčí postavy mladé herecké generace, J G-L, je nejsympatičtější anděl ever. Natálka je definitivně hereckým chameleonem. Snad příliš vykalkulované, ale zato s chirurgicky precizní přesností. Tento divák byl zasažen a závěrečnou katarzí potopen. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (6)

  • Hesher (Joseph Gordon-Levitt) hraje v garáži basové solo "(Anesthesia) Pulling Teeth" od skupiny Metallica, což je odkaz na Cliffa Burtona, jímž se postava Heshera (Joseph Gordon-Levitt) silně inspirovala. (Corpsegrinder)
  • Použitý font písma názvu na plakátu odkazuje na font, který používá skupina Metallica. (Kroup4)
  • V úvodu filmu, kdy TJ (Devin Brochu) jede za odtahovkou na kole, má jednou sádru na levé ruce a jednou zase na druhé. (chleba24)

Reklama

Reklama