Reklama

Reklama

Becky Fullerová (Rachel McAdams) je mladá, krásná, ambiciózní a právě získala vysněnou práci. Přesto se její život řítí do pekel. Scenáristka Aline Brosh McKenna lehce oprášila vlastní úspěšný model z komedie Ďábel nosí Pradu a stvořila další variaci na téma souboje „Panny s Netvorem“. Zaměstnání televizní produkční je ideální pro workoholiky, kterým to stejně rychle mluví jako myslí a kteří nemají problém zařídit na počkání nemožné. Tedy i pro Becky, která má zachránit vadnoucí ranní televizní show jménem Rozbřesk, jejíž podíly na koláčích sledovanosti jsou tenké jako papír. Akční Becky má mraky nápadů, co udělat jinak a lépe, jenže hned ten první se promění v permanentní noční můru. K moderátorské harcovnici ranního vysílání Colleen Peckové (Diane Keaton) se totiž rozhodne přidat legendu mezi americkými žurnalisty Mikea Pomeroye (Harrison Ford). Tenhle nesympatický a nafoukaný potížista jí vinou smlouvy, kterou má podepsanou s televizní společností, nemůže poslat kamsi, a tak jí z moderátorského křesílka alespoň znepříjemňuje život, jak se dá. Aby bylo ještě hůř, nebezpečně to skřípe i mezi ním a Colleen, a aby bylo úplně nejhůř, koláče se dál ztenčují, i když už to skoro nejde. Tváří v tvář nevyhnutelnému krachu se Becky pokusí o nemožné, ačkoliv bezmála stachanovské nasazení jí začíná komplikovat rodící se vztah k jednomu z kolegů (Patrick Wilson). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (511)

Tosim 

všechny recenze uživatele

-NAJALA SIS TŘETÍ NEJHORŠÍ OSOBU NA SVĚTĚ. -AHA A KDO JSOU TI PRVNÍ DVA? -KIM ČONG-IL A ANGELA LANSBURYOVÁ. Vím, že to k takovému vyprávění patří, ale občas mi to zběsilé tempo trošku lezlo na nervy. Jinak byl snímek dost pohodový i pohotový, hlavně spolehlivý (a sakra málo obsazovaný) John Pankow. 70%. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jo, je to přesně jako ranní vstávání...chvíli vám trvá, než si promnete oči a vyskočíte z postele. No, vyskočíte, spíše se vyvalíte. Ale pokud toto překonáte, čeká vás báječný den. A tak je tomu i v případě Morning Glory, pomalý a nudný rozjezd vystřídá tempo plné optimismu a vtipu. Takže 2 a 4=slušné 3*. 60% ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Slavní a dobří herci v čele s Rachel McAdams odvedli svou práci dobře a servírují nám pohodovou komedii, jak má být. Takový lehký nadprůměr, kde pár trapných situací budete muset přetrpět, ale to je dáno jen prostředím a dějem (nic umělého). Není to žádný kinematografický skvost, ale pobaví a jak už jsem napsal, stojí to na hercích. 69% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zaplaťpámbu, že se dnes ještě občas objeví komedie, jako je Hezké vstávání. Myslím tím nefekální, neprcičkovská a jinak nevulgární věc, která vsází hlavně na vtipný a vcelku chytrý, ačkoliv od začátku do konce předvídatelný scénář. Každý hned ví, jestli Harrison Ford přestane bručet a zachrání tomu ubohému pořadu sledovanost, každý ví, jak to bude s Rachel McAdams a s Patrickem Wilsonem... Ale vem to čert, když se hodinu tři čtvrtě tak dobře bavíte.__P.S. Diane Keaton byla skvělá a meteorolog na horské dráze, padáku, v akrobatickém letadle i kouzelníkově bedně zrovna tak. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Taková ta správná jednohubková komedie, která má sice trochu předvídatelný scénář, ale skvělé obsazení to utáhne i v těch nejklišovitějších momentech. Rachel McAdams je roztomilá, Diane Keaton není po delší době otravná a hláškující Harrison Ford si to užívá. Celé to navíc doplňují skvěle napsané dialogy. Jenom se to mohlo celé o trochu zkrátit a trošku ubrat na tempu, které je někdy až příliš pomalé. I tak ale příjemný film. Navíc, kde jinde narazíte na Diane Keaton, jak rapuje s 50 Centem? 70% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • IBS News Studio je skutečné televizní studio pro zpravodajství a zábavné programy. (ČSFD)

Reklama

Reklama