Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy plné meganěčeho proti superobřímu něčemu jinému jsem tak nějak vždycky nechával plynout kolem mně, aniž bych o to zavadil. Pak mě ale z trenek vystřelilo masakrózní Sharknado, tak jsem si řekl, že je čas zjistit, jestli je to taky taková prdel. A není. Chobotnice je v pohodě, žralok naprostá tragédie (i když se postará o docela zajímavé kousky, jako je odchyt dopravního letadla v letu apod.). Zápletka dost mělce bizarní. Zaujala mě prakticky vlastně jen ta chobotnice a Debbie Gibson, iritovaly nápisy, kde se děj zrovna odehrává - nechápu, když se děj už 15 minut odehrává na jednom a tom samém místě, proč tvůrci cítili potřebu to tam třikrát po sobě v pětiminutových intervalech napsat. A střihač asi frčel na nějakém ultralevném matroši, protože ty jeho hrátky s čb/barevným obrazem by snad uspěly v halucinogenních šedesátých letech. Nečekal jsem nějakou extra duchaplnou podívanou, ale namlsán Sharknadem jsem čekal trošku více. ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Ty kokso! Takú hovadinu som dlho nevidel. Normálne by som dal odpad!, čo by si to určite aj zaslúžilo, ale vďaka tej "úžasnej" scéne pri útoku žraloka na lietadlo(!), kde som sa potom smial 5 minút, musím dať tú jednu hviezdu. Len kvôli tomuto, ale celý film netreba pozerať. Celý zvyšok stojí za starú belú. ()

Reklama

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Film to je naozaj dementný. Samotné monštrá ni sú spravené veľmi zle, dá sa na ne v pohode pozerať, no vidíme ich dosť málo. Hlavne chobotnicu, o tej ak keby to ani nebolo. Potom tu máme partiu postáv, ktoré snáď ani nebduem komentovať. Posadiť také blondínu za ponorku, je fakt opovážlivosť (nie že by nebola pekná)... 30%. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Pokud by se kvality filmu měřily podle zábavností, tohle by byla špica, protože jsem se bavil královsky u těch šulinských efektů, logicky haprující na negativní sinusoidě a neuvěřitelných hereckých výkonům, kterým vévodí herecká mimika hlavní herečky, jejího japonského milence, chlápka, co řídí loď, a očividně se mu chce na záchod, ale protože kvůli těm dvou bojujícím bestiím nemůže, tak se naštve a na všechny vytáhne pistoli. Ponorka se řítí a nikdo ji neřídí. A už vůbec nikomu to nevadí. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

WOW! Just WOW! Představte si žraloka s třímetrovými zoubky co loví 10 kilomentrů nad hladinou dopravní letadla a plave rychlejc než tryskáče :-) A taky rád žere mosty. No, když mu to chutná… A na druhý polokouli řádí chobotnička, ze který by bylo opravdu hodně sushi. Žádný konvenční zbraně je nedokážou zničit a škody jsou obrovský, takže jediným řešením je použít proti nim feromony a domluvit těm dvěma nadržencům vášnivý rande, který započali před 18 miliony let, kdy během něj zamrzli v ledu. EPIC ROFL ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Prúdové lietadlo v jednej scéne je Boeing 747 so štyrmi motormi. Keď však lietadlo stiahne žralok pod hladinu, jedná sa o iný typ lietadla s dvoma motormi. (ČSFD)
  • Niektoré digitálne sekvencie súboja žraloka a chobotnice sú použité opakovane. Vidieť to napríklad vtedy, keď žralok odhryzne chobotnici jedno z chápadiel, no v ďalších záberoch ich má všetky, len preto, aby jej zakrátko žralok to isté chápadlo znovu odhryzol. (ČSFD)
  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je alespoň jedna jeho fotka. Zde to je nálepka na zadním blatníku auta irského vědce. (PRobin)

Reklama

Reklama