Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

WOW! Just WOW! Představte si žraloka s třímetrovými zoubky co loví 10 kilomentrů nad hladinou dopravní letadla a plave rychlejc než tryskáče :-) A taky rád žere mosty. No, když mu to chutná… A na druhý polokouli řádí chobotnička, ze který by bylo opravdu hodně sushi. Žádný konvenční zbraně je nedokážou zničit a škody jsou obrovský, takže jediným řešením je použít proti nim feromony a domluvit těm dvěma nadržencům vášnivý rande, který započali před 18 miliony let, kdy během něj zamrzli v ledu. EPIC ROFL ()

JAn 

všechny recenze uživatele

We're dealing with a menace. Návrat klasického céčkového umění, kde název rovná se prakticky celý scénář. Geniální zápletku skvěle doplňují průhledné efekty, odporná střihová skladba, laciný tv look, "charismatický" Lorenzo Lamas, trio nejtopornějších vědátorů v čele s Deborah Gibson, neustále se opakující záběry (v jedné scéně až 5x!) a šílená kadence hlášek. Co víc si přát? Zábava pro nejotrlejší. ()

Reklama

Pugo odpad!

všechny recenze uživatele

Vedel som do čoho idem. Môj prvý stret s filmom od producentov superfilmovej spoločnosti Asylum. Ako som ja len ľutoval po 5 minútach že som to zapol. Takýto prúser často nevidíte. Tu ani hodnotenie odpad! nevystihuje moje 90-minútové trápenie. Deborah Gibson je síce kosť, jej šikmooký kolega/frajer (ľúbostná dejová linka je obrovské WTF) je rovnako, ako celé osadenstvo, zlý. Kto ich ale všetkých tromfol? Odpadlík Lorenzo, ktorý je už fakt odpadlík (ak ním vkuse nebol...). Jediné plus: momentálne už legendárna scéna útoku na lietadlo a vrámci nej asi najlepší herecký výkon. ()

Alqarin 

všechny recenze uživatele

Co jsem chtěl, to jsem dostal - ultrašpatnou hovadinu s neexistujícími hereckými výkony, tristními efekty a přiblblou (ovšem nakonec vlastně atraktivní) zápletkou. Stokrát opakované stejné záběry a do popředí cpané komparzisty - vojáky, kteří pouze drsně čumí, beru už jen jako třešničku na dortu. Nasmál jsem se dosyta a o to mi šlo. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo niečo úžasné. Nielenže supídne a prerastavé vraj prehistorické zvery skáču po absolútne nepožívateľných veciach, ako sú ropné plošiny, lietadlá, lode a ponorky, ale oni idú dokonca proti sebe. Námorníctvo s protipancierovými strelami je bezradné, však keď im velia kapitáni s inteligenciou 4ročného dieťaťa. Preto sú povolaný skrachovaný profesor, podobný Japončík a nadržaná dakedy šudentka. Keďze je nadržaná pochopí, že asi aj zvieratká sú nadržané tak vymyslí svetielkujúci elixír lásky, aby si to zvieratká rozdali medzi sebou. O opakovaných záberoch, či bojovej ponorke s ovládaním na joystick radšej pomlčím. Pomlčím aj nad lamou, hmm vlastne Lamasom. Odpad, pri ktorom upadnete do kómy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je alespoň jedna jeho fotka. Zde to je nálepka na zadním blatníku auta irského vědce. (PRobin)
  • Rychlostního rekordu dosáhla ponorka třídy Alfa, a to až 74 kilometrů za hodinu. Přibližná žralokova rychlost 9 km/h by tak nestačilo k dostihnutí ani běžného podvodního plavidla. (ČSFD)
  • První film od Asylum, který existuje také v divadelní podobě. (StrYke)

Reklama

Reklama