Reklama

Reklama

Mladá žena dělá dvě práce, aby si mohla dovolit koupit byt s výhledem na proslulý přístav v Hong Kongu. Ale když zjistí, že nemůže držet krok se stále rostoucími cenami nemovitostí, použije extrémní prostředky, aby získala co chce.
Když byla Cheng (Josie Hoová) ještě malá, mohla z jejich bytu v Hong Kongu sledovat proslulý přístav Victoria. Ale jak šel čas, staré budovy před jejich domem byly zbourány, aby uvolnily místo pro velký rezidenční projekt, který nyní blokuje její výhled. Zklamaná a naštvaná Cheng přísahá, že jednoho dne našetří dost peněz, aby se její rodina mohla přestěhovat do nového bytu s nádherným výhledem na moře. Pro dosažení svého snu, musí Cheng tvrdě pracovat na plný úvazek na dvou místech. Dokonce zajde tak daleko, že ukradne data zákazníků, aby je prodala jiným společnostem. Nicméně, bez ohledu na to jak moc dře, nemůže vydělat dost, aby udržela krok s neustále se zvyšujícími cenami hongkongských nemovitostí. Když její otec smrtelně onemocní a léčebné náklady rostou, rozhodne se učinit pro rodinu osudovou volbu - nechat otce zemřít a vyinkasovat peníze z jeho pojištění. Ale jak se ukáže, ani peníze z pojistky nebudou stačit, protože ceny opět poskočily. Její sen se zdá být navždy nedosažitelný ... dokud Cheng náhle nedojde, že pokud má získat co chce, musí vzít věci do svých vlastních rukou ... i kdyby to mělo znamenat, že budou hodně od krve. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (143)

kagemush 

všechny recenze uživatele

Kdo má byt ,v něm stůl a k němu židli ten bydlí. A kdo má k tomu ještě nůž tak ten kydlí! (pár drobností mi to hodilo do plnýho hodnocení-když už je zabijákem žena z lidu tož nechme ji pracovat s tím co jako hospodyňka zvládá nejlépe a má denně v ruce-vysavač,žehlička,kuchyňský nůž,-nebo to co najde v tátově brašně-kladivo,šroubovák-jen to prkno se zrovna hodilo...-brutalita pak vychází z její nezkušenosti a nešikovnosti,au au,--- ta až neúprostná (skoro noirová:-))bezvýchodnost příběhu tak nemilosrdně směřující k ňuňuňu pointě /tím myslím tu pointu po té už předem profláklé pointě!!/ ,a když už humor tak zásadně při vybíjené(!),-no a co ten účes paní ,,hrdinky"-to obšlehla od Majky z Gurunu,nebo od té paní z Akce Bororo? Božíí!) ()

arie 

všechny recenze uživatele

Dream Home je multižánrovým kolapsom, v ktorom režisér zmätene preskakuje z jednej vlnovej dĺžky na druhú bez výraznejšieho pozastavenia. Úvodná scéna zaskočí a nabudí na exploitačný uragán, no nič také sa nekoná, film je zlepencom toľkých ingrediencií až z toho bolí celé telo a najväčší masaker, v ktorom síce nechýba ufiknutý penis, dievčina s drevenou doskou zabodnutou v puse či mladík, ktorého vnútornosti zdobia takmer celý interiér, sa odohrá v čírom splatterovom, no nudnom a nevtipnom, štýle. Dejové línie, v ktorých sa nepohráva s morbídnou úpravou ľudstva, sú vhodné ako účinný liek pre nespavcov, čo navodzuje dojem, že tvorcovia si mysleli, že gore scény sú dostatočne lukratívnym artiklom, aby zachránili ich matný a zdĺhavý projekt pred zapadnutím do ničoty, no bohužiaľ, mýlili sa. P.S. Aziatky ma zväčša dostávajú do kolien, no titulná predstaviteľka v podaní Josie Ho je enormne nesympatická a protivná ženská. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Originální způsob, kterak snížit cenu bytu s výhledem na moře: Není nic jednoduššího - stačí v příslušném domě brutálně a sadisticky zmasakrovat aspoň deset nájemníků, nejlépe včetně nějaké těhule, aby to bylo jó hustý, no a ceny začnou rapidně klesat. Slečna Čeng prostě ten byt chtěla, tak se nedalo nic jiného dělat, to dá rozum. Když musíš, tak musíš. A za to všechno nese odpovědnost Panna Marie, která malé Čeng nesplnila její dojemnou dětskou modlitbičku "Prosím dej nám byt s výhledem na moře, aby se na něj dědeček mohl dívat z okna a nemusel chodit do přístavu. On byl totiž námořník a moc se mu po moři stýská..." Sladké. Marie se na ní ovšem vybodla, a tak se už dospělá Čeng jednoho dne rozhodne splnit si svůj dětský sen svépomocí. Černočerná slasherová komedie, ve které se naprosto nenásilně a se samozřejmostí střídají scény maximálního ultranásilí s výjevy z rodinného nebo pracovního života. Sociální drama zkřížené s brutální řezničinou. Žeru tyhle asijské šílenosti! ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Musím pochváliť a vyzdvihnúť to,že sa riešia v snímke naraz dva časové údaje hrdinky a jej bytovej otázky.Priamou úmerou sa tu prítomnosť prelína s minulosťou či naopak a tým šetria moju trpezlivosť i nervy.Niektoré krvavé scénky sú neznesiteľne kruté,presne načasované a nastylované až tak,že to miestami hraničí s pochybnosťou o tom,žeby sa vari jednalo o snímok vychádzajúci zo skutočných udalostí.Zostaňme my radšej pekne pri zemi a povedzme si otvorene a na rovinu,že tvorcovia mali opäť raz bujnú fantáziu. ()

Lottr 

všechny recenze uživatele

Kdybych to viděl dřív, nemusel bych si brát hypotéku, kterou budu řešit až do důchodu. Prostě bych si vzal kudlu a pár dalších nástrojů a navštívil pár budoucích sousedů jako hlavní hrdinka, aby klesla cena nemovitosti. Krásný horůrek s chvílemi až groteskní brutalitou. Líbila se mi občasná nešikovnost hlavní hrdinky, která sem tam od svých obětí dostávala pěkně na prdel. No, konečně vidím Asiatky i z jiného úhlu, než jako nadržené školačky z porno filmů :D ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama