Reklama

Reklama

Plague Town

  • USA A Slaughter in Plague Town (pracovní název) (více)

Obsahy(1)

Průměrná americká rodina vyrazí na pěší výlet po Irsku, aby zde objevila své kořeny. Vydají se do hlubokých lesů bez jakéhokoliv náznaku civilizace, ale brzy zjistí, že to neměli dělat. V lesích na ně totiž číhá nebezpečí v podobě zmutovaných zrůd, které mají jediný cíl a to dát si je k večeři. (topr harley)

Recenze (85)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Teda, po zhlédnutí tohoto amatérsky vzhlížejícího, nejspíš nízkorozpočtového horůrku, si člověk musí pomyslet, co to mají v tom Irsku za bordel:) V jedné zapadlé vesničce uprostřed hlubokých lesů totiž žije poměrně obsáhlá komunita zmutovaných, neurvalých vidláků, kteří mají dost nevychované parchanty, kteří mají vskutku vybrané způsoby. Tu nejbrutálnější práci na náhodných turistech totiž obstarávají oni. Plague Town je v jistém směru docela originální, především v podobě místních dítek, kterým bezpochyby kraluje "Nevěsta" Rosemary, která byla fakt kočka:) Závěr filmu je vskutku nezávidění hodný, nicméně, mu předcházející scéna, kdy se hlavní hrdinky snaží přejet most a tam jim cestu zahradí zástup místních obyvatel, jsem se musela zasmát a řekla si: "Ha! Jaký poděl." :) ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Co to bylo? Televizní film z cyklu "bakaláři po desáté večer" ? Totálně nesympatická rodinka, grupa incestních teenagerů a šlehání větvičkama přes ksicht? To je teda sada. Až si příště budu opravovat lanko na svým bicyklu, tak si dám pozor, abych si náhodou neuřízl půlku hlavy. A taky dám pozor, aby mě někdo neumlátil poklicí z mýho favorita. Jedinej zapamatovatelnej moment je frajer visící ze stromu na větvičkách za lebku. Za tuhle scénu jedna hvězda. Jinak je film odpad. Ikdyž odpad není tak strašný slovo. Spíš žumpa. Ale kurevsky hluboká žumpa.Fuj. 10% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Obsah začíná průměrná Americká rodina.. Tak já říkám: Průměrný americký Horor! Dle chvály ostatních.. jsem čekal skvělej slasher... Bohužél přišlo zklamání.. Ten film prostě neměl štávu.. Hrozné dialogy, příšerné chování postav.. Žádnej Děj!.. Jediné, co stojí za pochvalu je gore, Které se Překvapivě povedlo.. Ale opět ten způsob provedení dosti zvláštní. A mě to spíš otravovalo než bavilo ! Takže slabší 3 * ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zdegenerovaná komunita, tentokrát kdesi v Irsku. Nikdo o nich léta neví, hlavně že po okolí běhají stovky jejich znetvořených harantů a mrzačí výletníky. Sociálku na ně ! Film mě nudil už od samého začátku, americká rodinka se skládala z totálních pitomců, jejich jednání v určitých situacích, ani nemá cenu komentovat, vzhled retarďáků byl levný a jediný co se dá vyzdvihnout je poměrně slušná atmosféra a sem tam povedené krvavé scény - uřízlá půlka hlavy strunou asi vede, ale už vidím, jak takovouhle sílu vyvinou dvě malé holčičky. Podíval jsem se, co vzniklo v roce 2008 za Horory (a že kurva vyšlo perfektních Hororů v tomhle roce), tudíž nevidím důvod, proč bych měl téhle slabotě, udělit více jak jednu hvězdu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Tati, jsou tvé kořeny na určitém místě, nebo jsou poházené po těhle kopcích?" Ano, někde v kopcích... Lesní horrory mám opravdu rád! Rodina si vyjela na poznávací a stmelovací výlet, který se jaksi pokazil. V momentě, kdy ujel poslední autobus, bylo zcela jasné, že je všechno špatně. Poměrně početná komunita mutantů je jim v patách, okolo pustina, lesy a podivní starousedlíci. Nevěřte výše uvedenému obsahu - zrůdy si je vůbec nechtějí dát k večeři, jejich záměr je daleko drsnější...hudba: Ladytron, Claudio Gizzi, Solemn Novena. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama