Reklama

Reklama

Plague Town

  • USA A Slaughter in Plague Town (pracovní název) (více)

Obsahy(1)

Průměrná americká rodina vyrazí na pěší výlet po Irsku, aby zde objevila své kořeny. Vydají se do hlubokých lesů bez jakéhokoliv náznaku civilizace, ale brzy zjistí, že to neměli dělat. V lesích na ně totiž číhá nebezpečí v podobě zmutovaných zrůd, které mají jediný cíl a to dát si je k večeři. (topr harley)

Recenze (85)

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Čo pozitívne hľadať, aby som nadšených hororových fanúšikov nesklamal? Veď zápletka bola úplne obyčajná, gore scény a triky ako pred 30 rokmi, herecké výkony zlé, scenár priemerný (a mohlo byť horšie, to "rodinné" klišé sa našťastie celkom skoro stoplo, inak by sme sa dočkali ešte aj vykrádania Darie)... Kurva, to vám vážne stačí tak málo? Ako keby ste boli nadržaní puberťáci, ktorým stačí ku šťastiu chytiť svoje dievča za kozy cez zimnú bundu. Ja vážne nechcem nikoho nasrať, ale na tú otázku zo začiatku tohto komentára čakám odpoveď ešte vážnejšie. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Obsah začíná průměrná Americká rodina.. Tak já říkám: Průměrný americký Horor! Dle chvály ostatních.. jsem čekal skvělej slasher... Bohužél přišlo zklamání.. Ten film prostě neměl štávu.. Hrozné dialogy, příšerné chování postav.. Žádnej Děj!.. Jediné, co stojí za pochvalu je gore, Které se Překvapivě povedlo.. Ale opět ten způsob provedení dosti zvláštní. A mě to spíš otravovalo než bavilo ! Takže slabší 3 * ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Od hixploitu nikdy moc neočekávám, ale tohle předčilo všechna má neočekávání. Protože si už hovno pamatuju, nedokážu si nějak vybavit, kdy naposledy jsem viděl takouhle píčovinu. Jen proto, že jsem byl líný natáhnout ruku pro ovladač, nepřetáčel jsem rychloposuvem a na konci filmu jsem si za to řádně vynadal a dal jsem si domácí vězení až do večera. Nudná srágora s naprosto vymozkovaným scénářem, kde asi vrchol vší debility je rozmlácení hlavy plastovou (!) poklicí od kola. Odpad nedávám kvůli jediné scéně (srp & vidle) a následnému dialogu:"Promiň, že jsem ti řekla, že jsi píča", "To nic, zasloužila jsem si to". Ano, zasloužila..neboj, nejen ty. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Kdybych si měl tipnout,tak tohle dílo je zralý na to,aby vyšlo na dvd edice.Celej film se prakticky nic neděje,pár krvavejch záběrů z týhle sračky dobrej film neudělá.Po hodině se zdálo,že to nabere krvavý orgie,a ty dvě čubky všechno rozsekaj,ale nic.Atmosféra povětšinou nulová,strach sem u toho taky nezažíval.Myslim že 53% je až dost.10%. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No teda nebylo to vůbec špatné..atmosféra nočního lesa-odkud se z dálky ozývá pláč batolat a zlý chichot dovádivých fakanů-je vcelku zvládnutá.....zatoulaná rodinka je docela sympatická a vtipná.....Jen se tam na mě až moc běhalo pořád odnikud nikam,táhlo se to jak nudle z nosu a celková forma byla trošku laciná...............PS: Nechápu co měl ten kluk za problém..ta holka s tou oční páskou přes oči byla vcelku sexy :) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama