Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý šampion v bowlingu, Roy, objevil mladého génia jménem Ishmael a má za to, že tento chlapec je jeho vstupenkou do světa úspěchu a bohatství. Roy vezme Ishmaela na turnaj 'vítěz bere vše' do Rena, aby se pomstil svému dávnému rivalovi. Roy Munson se stal v roce 1979 národním šampionem v bowlingu. Bohužel brzy poté, co získal titul, přišel o ruku - zapletl se totiž s nesprávnými chlápky a snažil se je podvést. Posledních sedmnáct let bylo pro Roye velmi neradostných, s gumovou rukou se živil jako prodejce bowlingového vybavení. Jednoho dne se však setká s Ishmaelem, mladým Amišem, jenž má přirozený talent pro bowling. Roy chlapce přesvědčí, aby s ním odjel na profesionální bowlingový turnaj, kde má šanci díky svému nadání vyhrát slušnou finanční sumu a zachránit tak rodinnou farmu. Netrvá dlouho a Ishmael začne vyhrávat jednu soutěž za druhou... Drsná a vtipná komedie však na konci velmi zvážní. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

juta 

všechny recenze uživatele

Z Kingpinu se vyklubala zábavná komedie, i když jsem si nějak ze začátku nemohl zvyknout na to, že Randy Quaid je Amiš. To mu k němu moc nesedělo, ale nakonec jsem se s tím nějak smířil. :D Příběh má své zvraty, je zajimavý, i když konec se "změnou povahy" u Roye, když se vyslovil u řeči s Ishem mi moc k němu neseděl. Nejvíc mě ale bavila Lin, která když byla na scéně, tak jsem vybuchoval smíchy. :D ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemně ujetá komedie. Umělou ruku střídají příšerné účesy, bizardní humor zase ještě bizardnější postavy. Nebýt takového obsazení, tak to asi nebude fungovat. Harrelson je ale i s tím vším na sobě zavěšeným pořád okouzlující. Bill Murray je ve filmu sice jen pár minut na začátku a na konci, ale taky to stojí za to. ()

Reklama

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Když se Woody rozhodne vytrénovat vesnického křupana v bowlingu,tak neváhá podojit býka,přezout Šimlíka a nechat se nakopat do koulí od božské Vanessy A.Zkrátka jde přes mrtvoly a nezastaví ho ani odpudivá bytná a její orgasmická sračka...Výborná komedie od Farrelly brothers,kde se nešetří litry spermatu,nějakým tím peprným slovem navíc a které docela sluší český dabing.Film u kterého kdysi redaktoři Premiéry přiznali,že jejich původní hodnocení bylo zbytečně odsuzující.Film u kterého kdysi jeden student filmového umění připustil,že není vůbec tak špatný,jak se zdá... ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia o bowlingu. Má však niekoľko kladov - nikde inde neuvidíte ako sa hrá bowling s hákom miesto ruky a ani Billa Murraya s afrom v štýle 70tych. Keby sa film nesnažil mať nejaké mravné posolstvo, bol by omnoho lepší a tak najlepšou bowlingovou komédiou ostáva "Dude" Big Lebowski. 6/10 ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Komedie předem určená k rozcupování, vzhledem k jejímu primitivnímu humoru a neuvěřitelně ohranné zápletce. Naštěstí trio komiků v čele s nezapomenutelným Billem Murray, dokáže každou i sebemenší komediální jiskřičku rozžehnout k burácivým planemenům humoristické geniality a činí tak z téhle bowlingové taškařice bratří Farrellyových zřejmě jejich nejzábavnější film. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama