Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý šampion v bowlingu, Roy, objevil mladého génia jménem Ishmael a má za to, že tento chlapec je jeho vstupenkou do světa úspěchu a bohatství. Roy vezme Ishmaela na turnaj 'vítěz bere vše' do Rena, aby se pomstil svému dávnému rivalovi. Roy Munson se stal v roce 1979 národním šampionem v bowlingu. Bohužel brzy poté, co získal titul, přišel o ruku - zapletl se totiž s nesprávnými chlápky a snažil se je podvést. Posledních sedmnáct let bylo pro Roye velmi neradostných, s gumovou rukou se živil jako prodejce bowlingového vybavení. Jednoho dne se však setká s Ishmaelem, mladým Amišem, jenž má přirozený talent pro bowling. Roy chlapce přesvědčí, aby s ním odjel na profesionální bowlingový turnaj, kde má šanci díky svému nadání vyhrát slušnou finanční sumu a zachránit tak rodinnou farmu. Netrvá dlouho a Ishmael začne vyhrávat jednu soutěž za druhou... Drsná a vtipná komedie však na konci velmi zvážní. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Výživná komedie, která má velmi hezky našlápnuto k plnému počtu. Hlavní čtveřice lidí se povedla na výbornou. Náserový mistr v bowlingu Woody Harrelson s hákem místo pravé ruky, Amiš Randy Quaid, jemuž zvyky i tradice ve všedním světě jsou naprosto cizí a je tak slušný až je to úsměvné, překrásná Vanessa Angel, která se stará o pánskou erekci a hlavní záporák Bill Muray, který zde má svou životní roli, hraje toho největšího hajzla, který podrazí i největšího kamaráda. Gagy jsou naprosto perfektní, většina lidí ve filmu má IQ kolem 50, takže úplně každá scéna vyzní vtipně ( Přezout koně stylem,že místo odebrání podkovy se mu uřežou nohy byla síla i na mě). Doporučuji všem, zasmál jsem se jak dlouho ne. 85% ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Potřeboval jsem si trochu vypláchnout mozek a myslel si, že komedie bratří Farrellyů by mohla být vhodným nosičem, obzvlášť, když tu někteří řadí tento film mezi jejich filmy Blbý a blbější nebo Něco na té Mary je. Výplach proběhl, bohužel na jiném místě mého těla. Porovnání se zmíněnými filmy je pro ně urážkou a pro mě to bylo utrpením sledovat. Vtípky jsou rozesety hodně řídce, všichni hrdinové jsou vesměs nesympatičtí a ke konci se komedie ztrácí úplně a stává se z toho moralistní sračka. Hvězda za "pravý kozy" Vanessy Angel. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tlamoidní komedie o prosťáčcích a ojezdářích, která teda nehází moc dobré světlo na sport, který je u nás pořád v plenkách, takže našinec možné hlubší souvislosti nepobere, ale v horní Americe je modlou. Ve vztahu k postavám platí úměra čím větší pocháb, tím lepší herec, takže casting je fajn, a protože jsem se i zasmál, tak bych tohle označil jako "áčková sračkoidní komedie". Vemte si z toho, co chcete, koho neurazí humor alá Blbý a blbější, neměl by naplákat nad ztraceným časem. 70% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Farrelly Bros. v časoch najväčšej slávy s ich dokonalým vzorcom: litre telesných tekutín pulzujúcich z tela i do tela, kopec nadávok, primitivizmu a skvelá road movie atmosféra podporená geniálnym soundtrackom. Bohužiaľ, napriek nezanedbateľného humoru a nespochybniteľne skvelých (Harrelson, Quaid, Murray) i sexy (Vanessa Angel) hercov, je to len vývar z vývaru z vývaru z dokonalého Dumb and Dumber. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Komedie předem určená k rozcupování, vzhledem k jejímu primitivnímu humoru a neuvěřitelně ohranné zápletce. Naštěstí trio komiků v čele s nezapomenutelným Billem Murray, dokáže každou i sebemenší komediální jiskřičku rozžehnout k burácivým planemenům humoristické geniality a činí tak z téhle bowlingové taškařice bratří Farrellyových zřejmě jejich nejzábavnější film. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama