Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (685)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Nejsledovanější televizní "bulvár", račte vstoupit. Nejdůležitějšími celorepublikovými a potažmo i celosvětovými událostmi dne bývají stávající počasí (ať svítí slunce, prší, sněží nebo padají kroupy), neštěstí a kriminální delikty všeho druhu. "Globální" přehled sice nezískáte, ale abyste se neunavovali zbytečným přemýšlením, hlavní zpravodajská relace TV Nova Vám úslužně podsouvá své vlastní názory. Těžko říct, do jaké míry je to způsobené poloamatérským dryáčnickým přístupem - a do jaké míry je to cílené. Abych to shrnula: "Televizní noviny" trpí zastydlou pubertou. Třebaže téměř 10 mitut svého času věnovaly samochvále u příležitosti osmnáctin TV Nova, pletou si pojmy a dojmy a tak nelze očekávat, že by v dohledné době OPRAVDU dospěly - a obávám se, že nic takového je nepotká ani v jakékoli jiné době. ()

FFilipCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nemyslim si, že už tak nasraný a zpruzený obyvatelstvo ČR touží po tom si sednout o půl 8 k televizní obrazovce a poslouchat téměř 3/4 hodiny žvásty o tom, kdo koho kde zabil, kde byla jaká katastrofa, autonehoda,atp. A nakonec, aby vyrovnali ty špatný zprávy, tam hoděj narození nějakýho toho zvířete támhle v tramtárii a nesmí chybět "kokot na konec". ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Nova: Víme víc, víme rychleji a je nám jedno, jestli je to pravdivé. Nova z nás dělá bandu tupounů (viz co se stane s vodou, když ji necháme v - 15°C mraze!). Kozy Borhyová s Ochotskou to nezachrání. A to nejhorší - ten slizoun, co uvádí sportovní zpravodajství! Takže dneska palec dolů. PS: Zpravodajství na csfd?? To tu budeme moci za nějakej čásek hodnotit i amatérský videa na youtube??? Televizní noviny na Nově = televizní bulvár á la Blesk a podobný hovadiny. ()

Fallen_One odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad ani nezaslouží komentář. Neprofesionální přístup, to jejich směšný tykání reportérům, debilní témata zpráv, neuvěřitelně propagující pozitivní diskriminaci, selhávající technika, rádoby vtipnost přiblblých komentářů, zvířátka na konci no cement a to jejich neustálé "zůstaňte s námi"...co na to říct. Je prdel to sledovat, jak moc je to neobjektivní, blbý a přemrštěný. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

No nejsem vyloženě ten typ člověka, který to, co vzejde od naší nejmilovanější komerční stanice, posílá automaticky s předsudky do odpadu, ale co je moc, to je moc. Nedávno jsem psal o srovnání obsahu českých a zahraničních zpravodajských relací a co Nova umisťuje mezi hlavní zprávy v kontrastu s jakoukoli ostatní televizní stanicí, to opravdu nepochopím. Alespoň na ty moderátorky se dá koukat. No, o moderátorech, kde jeden nemá maturitu a druhý je bývalý StBák a buzerant radši mluvit nebudu. 20% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Moderátor pořadu Karel Voříšek byl ze své posice dne 20. října roku 2012 stažen, a to kvůli obvinění, že jako předseda fakultního Socialistického svazu mládeže donášel Státní bezpečnosti, z čehož ho v knize „Náměstí Krasnoarmějců 2. Učitelé a studenti FF UK v období normalizace“ (2012) obvinili studenti této školy. Dle vedení TV Nova se po očištění svého jména soudní cestou bude moct vrátit. (JoranProvenzano)
  • Krom každodenního vysílání je vysílán i Silvestrovský speciál pod názvem Silvestrovské Televizní noviny. (fabecc1222)
  • Ve studiu se v roce 2022 nacházel obrovský tablet, ze kterého redaktoři často měli strach. Moderátor Rey Koranteng o tom prohlásil: „Jak říká Karel Šíp: Je to jako s cizí ženskou. Víš kam šáhnout, ale nevíš, co to udělá.“ (Vitox)

Reklama

Reklama