Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmír. Nekonečná prázdnota. Muži v bílém útočí, prezidenti jsou dva a v beztížném stavu si těžko odskočíte na velkou potřebu. Toto jsou cesty Leslieho Nielsena do míst, kam humor dosud nevkročil...
Svět se řítí do zkázy. Americký prezident ve skutečnosti není prezident, ale jeho klon, který chystá invazi mimozemšťanů. Originální prezident je uvězněn na měsíční základně, odkud musí být zachráněn. Do akce je vyslán neohrožený (ale naprosto tupý) agent Richard "Dick" Dix, který nasedá do raketoplánu a vydává se na měsíční základnu, mezi ufony, šílené genetiky a zkorumpované policisty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nic nalhávat. Tento film nesahá ani po kotníky předchozím počinům, ve kterých hraje můj oblíbenec Leslie Nielsen. Je zde řada fórků, které jsou dosti nevkusné a člověk v sobě několikrát dusí pocit trapnosti. Leslie Nielsen ve fenomenálním dabingu pana Brabce však stále jede naplno a některé frky jsou skvělé a jen díky tomu si film zaslouží alespoň ty tři hvězdy. Srovnávat s klasikou pana Nielsena však nelze. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

A horší a horší... Leslie Nielsen se zapsal do dějin jako komik a herec komediálních rolí, bohužel už mu nestačí jen udělat pár ksichtíků nebo říct dvě - tři celkem vtipné hlášky, na to už si publikum zvyklo. Možná by Lesliemu neškodilo, kdyby si zase střihnul nějakou vážnou roli a nedělal ze sebe pořád kašpara. Film místy postrádá logiku a je značně nudný. Leslie už zkrátka neseká jednu vtipnou hlášku za druhou, jako tomu bylo v Bláznivých střelách. Mám ho ale pořád, ani nevím proč, tak nějak ráda i když v podstatě to co předvádí v poslední době by zvládl každý amatérský herec líp nebo aspoň na stejné úrovni. ()

Reklama

Rockwood 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to před sedmi lety a dejme tomu. Docela dobrý se mi to jevilo. Postupem času až do teď sem to viděl asi ještě dvakrát, a fakt hrůza. NEchápu, že se mi to mohlo líbit. Jako proti hercům nic nemám, ale prostě autor očividně nebyl při smyslech. Fakt humus. A přesto se zatnutými zuby dávám hvězdičku. Přece jenom se mi filmy s Leslie Nielsenem líbí a trocha toho humoru z mých oblíbených filmů s ním tam uvízlo... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Začátek nového tisíciletí: Světem se šíří zvěsti o únosu amerického prezidenta, kterého v bílém domě nahradil jeho klonovaný dvojník. Za vším stojí mimozemšťané připravující se na invazi a tak nezbývá než do akce poslat nejlepšího muže tajných ozbrojených složek Franka Drebina. Moment, tady máme nějaký renonc - správně, na měsíční základnu není vyslán zkázonosný příslušník losangelské policie poručík Drebin, ale jeho budoucí já, zkázonosný vesmírný agent Richard "Dick" Dix. Ano, pomineme-li futuristický design Dickova dobrodružství, tak inspiraci legendárními Bláznivými střelami nalezneme za každým rohem, ať už jde o celkové schéma nebo jednotlivé menší gagy. Bohužel jednu zásadní věc se kanadským tvůrcům nepodařilo zkopírovat a tou je kvalita. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen si za to může sám, když leze do všech parodií, co hlodající trh vyplivne. 2001: Vesmírná prda zaujme svou bezradností. Goldsteinův film není trapný (to je dobře), ale šíleně nudný (to je špatně). Film bych rozdělil do pětiminutových scének, na jejímž konci vyleze k smrti banální gag, většinou v čase, kdy už divák dávno zařezává. Netrpěl jsem, ale doufal v konec a cítil zbytečnost sledování. Zde platí rovnice: nudná parodie = špatná parodie = zbytečná kravina. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Postavy prezidenta a jeho manželky parodujú Billa a Hillary Clintonových. V jednej scéne prezident urobí narážku na intímnu aféru Clintona, ktorá sa odohrala dva roky pred natočením filmu. (ČSFD)
  • Rozpočet 26 000 000 amerických dolarů. (Čiban)

Reklama

Reklama