Reklama

Reklama

Ve filmu Nezapomeň na mě hraje Robert Pattinson rebelujícího mladíka, jenž se zamiluje do dívky v podání Emilie de Ravin (např. seriál Ztraceni). Jejich nečekaná láska musí projít silnou zkouškou způsobenou tragédií v obou rodinách. Role otců ztvárnili James Bond Pierce Brosnan a oscarový Chris Cooper. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (929)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pattinsona veľmi nemusím, ale v romantike Voda pre slony ma herecky dosť prekvapil, preto bude ešte zaujímavé sledovať ako dopadne jeho snaha dostať sa z pre mňa nezaujímavej "Twilight škatuľky". Príbeh sa mi nezdal nijako výnimočný, aj keď sa to pozeralo fajn, no prekvapilo ma posledných 5-10minút. Absolútne som nečakal, že to bude mať niečo spoločné s 11. septembrom. Záver bol dojímavý, výborne natočený, kde som ocenil, že napriek tomu, že nič podstatné nevidíme, dej je iba naznačený, divák presne vie, čo sa stalo. Aspoň ten, ktorý vie, čo sa stalo 11. septembra. Nevzdelanci a hlavne tí mladší, budú asi chvíľu nechápavo čumieť...Prikláňam sa k štyrom iba kvôli silnému záveru, inak skôr priemer. 70%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když se divák oprostí od lehkého znechucení nad tím, kdo hraje hlavní roli, čeká na něj dle mého velmi intenzivní a velmi dobře vygradovaný snímek. Zároveň je nutné zmínit, že onen smutně do kamery hledící element v hlavní úloze tentokrát není vůbec špatný. Ba naopak. Robík tu vystupuje jako jedenadvacetiletý mladík Tyler na hraně, který se připlete k pouliční šarvátce.. Tu dle jeho soudu špatně vyhodnotí zasahující policista a první, co Tylerova spolubydlícího napadne, je pomstít se na policistově dceři Ally, která navštěvuje stejnou školu. Hloupé? Ano!! Co ale následuje, hloupé rozhodně není. V hloubavém dramatu nejen o rodinných ztrátách tu totiž mimo jiné vystupují i právě dva autoritářští otcové obou budoucích milenců, kteří jsou kořením celého vyprávění (třeba vypjatá scéna konfrontace hlavního hrdiny a jeho otce v jeho kanceláři je pak herecky skutečně výborná). Celé je to navíc zabalené do takové zvláštní atmosféry, která mi sedla. A samoúčelné a záměrně vyhrocené finále mi, světe div se, nevadilo.. možná i naopak!! ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

60% za vedlejší postavy, kterým nebyl dán důstojný prostor pro sebeprezentaci (2x otec, sestra, matka), také za překvapivě vyrovnaný výkon páně Pattisona, a fungující vztahovou rovinu filmu. Rozřešení -respektive šokující překvapení na závěr filmu- mě však hluboce zklamalo svým ryzím americkým stigmatem doby. ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Zlé veci sa dejú predovšetkým a v prvom rade dobrým ľuďom. Koncept karmy je možno pre našu planétu úplne neznámym a neuplatniteľným fantazírovaním. Šťastie je len krátkodobá chiméra, zato utrpenie je bytostne prítomné a hmatateľné, najmä v podobe citovej traumy zo straty blízkeho. Pattinsonovi sa nedá neustále vytýkať jeho upírska minulosť, jeho výkon je úplne uveriteľný a robí z filmu veľký zážitok. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Nahorázně intenzivní dílko, u kterého jsem, po opravdu hodně dlouhé době, vydržel v kině až do poslední řádky závěrečných titulků. Pattinson zahazuje vizáž impotentního upíra a energeticky se představuje jako normální člověk do pohody, který do sebe kopne panáka(y) whisky, denně dá krabku Marlborek a s týden neoholenou tváří naplno prožívá každý moment v prosluněné džungli velkoměsta. Sice to stále není to pravé ořechové, ale jakmile se skicou v ruce rozrazí dveře konferenční místnosti a vypustí své vnitřní démony, tak obdivně tleskám. Tentokrát nevolám s hlavním hrdinou o pomoc... Tentokrát na něj nezapomínám. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (12)

  • Během pauzy při natáčení pouliční scény byl Robert Pattinson (Tyler Hawkins) zraněn, když utíkal před horlivým fanouškem a paparazzi. Nedával pozor, kam běží, a narazil do zaparkovaného taxíku. Jeho zranění nebyla vážná, ale přesto mu přišli na pomoc bodyguardi. (c.tucker)

Reklama

Reklama