Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

Terva 

všechny recenze uživatele

Teda z toho snímku sálá teplo. Hřejivé, humorné, pěkné a romantické. Scénář - Nicholas Sparks a Jeff Van Wie. Když jsem v hodnoceních uviděl pět hvězd a pod tím hned odpad, neodolal jsem a na snímek se podíval. Tento druh filmů nějak moc nesleduji, ale čtyři hvězdy se mi zdá uspokojivé - já se nenudil. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Průměrný romantický film s několika dojemnými momenty, které na mě až tolik nezapůsobily. Naopak velmi mile mě překvapil herecký výkon malého Bobbyho Colemana. Liam Hemsworth je fakt šílenej slizoun, ale ke konci jsem si na ten jeho hezounskej ksicht i zvykl, takže bez problému. Líbil se mi docela scénář, jediná špatně napsaná postava je bohužel Miley Cyrus, jejíž chování je hodně zcestný. Hudba mě kupodivu moc nenadchla, některé písničky mě dokonce i otravovaly. Když to vezmu komplexně, tak mi z toho vychází čistý průměr. 50% ()

Reklama

miguel_111 

všechny recenze uživatele

To, že The Last Song je príbeh z pera Nicholasa Sparksa autora môjho velice obľúbeného filmu A Walk to Remember som sa dozvedel až po zhliadnutí tohoto snímku a je to možno dobre lebo by som čakal trošku viac ako som dostal. Príbeh bol možno o čosi slabší a menej dojímavý ako A Walk to Remember a dvojice Mandy Moore a Shane West bola určite prirodzenejšia a sympatickejšia ako dvojica Miley Cyrus a Liam Hemsworth, ale to nemení nič na tom kedže pointa príbehu sa netočila okolo tejto ústrednej dvojice. Greg Kinnear je sympoš a zahral svoju rolu na výbornú. Pre mňa 60% ()

Bety88 

všechny recenze uživatele

Ano, bylo to slaďoučké, idealistické a po americku blboučké, ale i přesto se mi to líbílo. Je pravda, že hlavní dvojice byla občas na ránu a jejich bělostný tymolínový úsměv mi málem zaclonil obrazovku a zápletku jsem odhalila po prvních dvaceti minutách. Ale i tak si myslím, že to byl vcelku dobře koukatelný film, který má k odpadu rozhodně daleko. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

66% na kontě? To mi přijde sakra málo, protože tohle byl jeden z nejlepších romantických filmů, co jsem viděl. Ano, bylo tam spoustu klišé a scén, kdy další průběh bylo velmi lehké odhadnout. Jenomže na ten film se fakt dobře koukalo. Měl povedený námět, scénář, zajímavou hlavní hrdinku se zvláštním chraplavým hlasem a hudební stránka byla taky perfektní (dobrá práce, Aarone Zigmane - hudba). Navíc herec Greg Kinnear (táta Ronnie) zahrál svojí roli opravdu dobře a věřím, že jeho osud v závěru dojal nemálo žen. Tleskám a děkuji režisérce za krásný filmový zážitek. 80% (with J.) ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Miley Cyrus spolupracovala s dialektickým trénerom, aby stratila južanský prízvuk. Naučila sa hrať aj na klasickom klavíri. (Pat.Ko)
  • Mnoho záběrů, zejména těch nočních, bylo točeno s dablerkou hlavní představitelky. Kvůli její nezletilosti byla totiž její pracovní doba značně omezena. (fraktal)
  • Búrky, tropické búrky a medúzy boli iba niektorými z prírodných problémov, s ktorými sa musela produkcia pri natáčaní potýkať. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama