Reklama

Reklama

Váleční ptáci

(TV film)
  • Česko Hrozba z nebes (více)

Obsahy(1)

Koncem druhé světové války vede plukovník Toller skupinu pilotek na nebezpečnou misi, která má zmařit dodání tajné nepřátelské zbraně. Nad Tichým oceánem je ale zastihne smrtící bouře a havarují. Na ostrově, kde ztroskotali, musí bojovat o přežití nejen s malou posádkou japonských vojáků, ale i původními obyvateli ostrova – pravěkými ptakoještěry... (TV Prima)

(více)

Recenze (53)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Slíbila jsem, že umřu v posteli Clarka Gable, a ten slib neporuším." Tak samozřejmě je to ptákovina, což musí divák očekávat. Akorát ptáci jsou podivní okřídlení dinosauři, co nemají s pterodaktyly nic společného, což je stejně jedno. Američani, Japonci, příšery a tajemný náklad. Navrch družstvo pilotek s nesmývatelným makeupem, co dá vzpomenout na Goldfingera. Plukovník vypadá inteligentně až do epizody s barely, většina účastníků se stává často i dobrovolně potravou. „To je za Hoodsii! Uáááááá!!" Levné triky mi nevadí, že jsou pixelová letadla, budiž, ale kouř z ohně? To je trapné... ()

igi B.

všechny recenze uživatele

Cituji (přibližně): "...Lejno, Lejno, vstávej Lejno, Lejno probuď se..." ... "...Je konec kapitáne..." Konec citace. (Upozornění igitátora - účastníci tohoto dialogu i mrtvola se střepem zaraženým v nadočnicovém oblouku jsou napudrované vyčančané vojandy během letu vstříc dobrodružství s >válečnými ptáky< ;o))) . . . Jak já >miluju< ten úžasnej toaletní dámsky rozněžněnej ukníkanej pražskočudláckej dablink... . . . Jo, po pětatřiceti minutách jsem to vypnul, páč jen těch lej(e)n je pravda na >čésertéčku< dnes a denně žumpky hupky hafo furt... %-[] - - - P.S. Předpokládám, že vidět tuhle kravinku na dvd s originální zvukovou(!) stopou s titulky a s původním formátem obrazu místo nové (nejen) šašskotelevizácké specilality výřezu z ořezu 1,85:1 –> 4:3 –> 16:9 bych blazeovaně nadělil d.m.s.n. zaslouženou jednu hvězdu, právě za ony čupr vojandy, jaké s vylízaností sobě danou k ulízání doopravdy jsou... ;oP - - - - - (Načato a nedozřeno 29.8.2011 na nočním >jebničkovým (k)análu< , veřejnosrádně proto nehovnoceno /127/, komensrář zde jako dvojace dvaadvacátý - 29.8.2011) ()

Reklama

Ravi odpad!

všechny recenze uživatele

No pokud chce někdo sledovat filmy, kde na pozadí svržení atomovky na Japonsko hrdinové vystelou cestu k patosovému závěru svou krví a těly umrelými zbytečnou smrtí dvěma hlavním hrdinkám, které mají v jakékoli situaci vždy lesk na rty, PROSÍM. Ale pro všechny ostatní budiž tohle varování. Jo, a ješte jsem zapoměl dodat, že k tomu všemu jim cestu neustále bůhvíproč ztěžují ptakoještěři. Hmm ... jednoznačně odpad! ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

"Lejno, Lejno, Lejno, Lejno, Lejno, Lejno...Lejno? Lejno, Lejno, Lejno, Lejno...tak to je konec kapitáne - slečno Smithová, dejte mi granáty seržante".....tyto monstrozní dialogy, následované v rychlém sledu ihned na začátku jasně indikují další hrozbu podobně lobotomicky-geniálních souvětí v další části filmu, takže jdu raději spát...a to jsem si říkal, že zkusím vydržet aspoň 15 minut....jsem slabý................. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snímky takéhoto druhu milujem. Dobový dobrodružný príbeh s fantasy prvkami. Tajomný ostrov, záhadné živočíchy, ostrieľaný hrdinovia, krásne ženy. Lenže...lenže to by v tomto prípade musel film kompletne vymeniť minimálne scenáristu a režiséra, ktorý to tu takmer dokonalo zhovadil. Formálna stránka totižto nestojí za reč. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama