Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou napínavého thrilleru je Joshua McCord, stárnoucí agent a expert na obzvláště obtížné případy. Má před sebou několik obtížných úkolů. Musí osvobodit První Dámu, manželku amerického prezidenta, ze spárů teroristické skupiny poněkud vyšinutých radikálů, a také musí najít a vycvičit svého nástupce. Vybere si toho zdánlivě naprosto nejméně vhodného kandidáta, totiž velmi schopného, nicméně poněkud vzpurného elitního bojovníka Deke Slatera, kterého musí nejprve přesvědčit o tom, proč by měl takovou práci přijmout. Společně s ním se pak vydává na další záchrannou misi, při které mají osvobodit amerického vojenského experta a jeho rodinu z rukou drogového kartelu v Kolumbii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris (Joshua McCord) pracuje v utajení přímo pro prezidenta USA a je vysílán na důležité mise, které je potřeba rychle a efektivně vyřešit. Po další úspěšné akci, kdy zachrání prezidentovu ženu, začíná s hledáním a tréninkém svého nástupce. Poté co je doktor Anderson s rodinou unesen do Kolumbie, vydává se Joshua McCord a Deke Slater (Dylan Neal) na záchrannu misi... Chuck Norris a jeho bratr Aaron byli vykonnými producenty. Chuckův syn Eric Norris byl režisérem druhého natáčecího štábu a také koordinátorem kaskadérů společně s Tannerem Gillem. Záběry z tréninku v tělocvičně jsou v pohodě, ale pak tam jsou i scény, které působí lacině. Záporák Soon-Tek Oh (generál Vinh Tran) mohl být v příběhu také více využit. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Velká velká bída. Špatné po všech stránkách, kdy zápletka skáče z jednoho konce na druhý a nikdy nezůstane u jedné tématiky. Herci, kteří sekundují Norissovi jsou otřesní a všichni včetně Norrise se nechávají tak okatě dublovat, že i poslední Seagalovky mají o dva levely navrch. Veškeré akční scény mají příšernou kameru, ještě příšernější střih a opravdu je zde minimum pozitivního......2/10 ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Anglická kráľovná má svojho agenta 007 a vodca Spojených štátov amerických od dôb Lincolna má svojho prezidentovho muža. Túto dôležitú funkciu zastáva i Joshua McCord. Má za sebou mnoho úspešných misií. Vybojoval veľa ťažkých bitiev. Vzorne plnil rozkazy. Nikdy nezlyhal. Bol oddaný, spoľahlivý a verný. Lenže už začína pociťovať, že by mal odísť do zaslúženého dôchodku. Preto si musí nájsť a vycvičiť svojho nástupcu, ktorý bude schopný ho nahradiť. Chuck Norris si zrejme chcel na chvíľu oddýchnuť od seriálu "Walker, texaský ranger" a tak si odskočil natočiť tento celovečerný akčný TV film. * ()

otík 

všechny recenze uživatele

Au - to bolelo. Tak tahle hodina a půl težké televizní rádoby zábavy byla skutečně tězko rozdýchavatelná. Uvidíme tu zvláštní, snad ani pro televizi ne tolik typické zpomalené a zrychlené záběry kopů a výbuchů, Chucka Norrise, který většinu filmu jen stojí a pouští moudra z úst a doslova buzeruje svého nástupce, který by ho v realitě asi pěkně zbouchal a taky pěkně levnou televizní výpravu. Nemohu si pomoct, ale pohled Chucka Norrise mi přišel jako pohled vyorané myši a obličej měl buď zaplácaný mejkapem nebo ho má fakt tak hnusný. Už to prostě není to, co bývalo, Chucku. Hudba: Christopher L. Stone ()

Delfador 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho nečekal, ale nakonec se Prezidentův muž ukázal jako zajímavý akční film. Viděl bych ho spíš jako Chuckovu formu odchodu do důchodu, ale i potom točil, takže nic. V 60ti letech je ve velice dobré formě a vůbec jako legendární Chuck Norris je dělaný pro to, aby byl Prezidentovým mužem. Každopádně za bláboly jako "S teroristy nevyjednáváme.." a podobný, musím strhnou hvězdu.. Každej ví, jak to v Americe chodí, co dělá "svatej pan prezident" největší loutka a podobně. Přidal bych k tomu ještě, že je to žánr sci-fi. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Chuck Norris a jeho bratr Aaron byli vykonnými producenty. Chuckův syn Eric Norris byl pak režisérem druhého natáčecího štábu a společně s Tannerem Gillem byl také koordinátorem kaskadérů. (Rominator)
  • Natáčení probíhalo v texaských městech Brownsville, Corpus Christi, Dallas a South Padre. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno