Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou napínavého thrilleru je Joshua McCord, stárnoucí agent a expert na obzvláště obtížné případy. Má před sebou několik obtížných úkolů. Musí osvobodit První Dámu, manželku amerického prezidenta, ze spárů teroristické skupiny poněkud vyšinutých radikálů, a také musí najít a vycvičit svého nástupce. Vybere si toho zdánlivě naprosto nejméně vhodného kandidáta, totiž velmi schopného, nicméně poněkud vzpurného elitního bojovníka Deke Slatera, kterého musí nejprve přesvědčit o tom, proč by měl takovou práci přijmout. Společně s ním se pak vydává na další záchrannou misi, při které mají osvobodit amerického vojenského experta a jeho rodinu z rukou drogového kartelu v Kolumbii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

malylada 

všechny recenze uživatele

Velká velká bída. Špatné po všech stránkách, kdy zápletka skáče z jednoho konce na druhý a nikdy nezůstane u jedné tématiky. Herci, kteří sekundují Norissovi jsou otřesní a všichni včetně Norrise se nechávají tak okatě dublovat, že i poslední Seagalovky mají o dva levely navrch. Veškeré akční scény mají příšernou kameru, ještě příšernější střih a opravdu je zde minimum pozitivního......2/10 ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Zbytečně podhodnocený film, který by měl být reálně někde úplně jinde (např. novější filmy Seagala mají kolem 40% a to jsou mnohem větší sračky). Po technický stránce je úplně stejný jako průměrnej díl WTR se všema slowmotionama, padouchama i grafikou např. popisků místa děje. Oproti průměrnýmu dílu seriálu to má dvojnásobnou stopáž, odněkud z prdele vytaženou asiatku - drsňačku a poměrně sympatičtějšího parťáka, než novější seriálový Texas Rangeři (čili Triveta vyjímaje). ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Určitě to není tak hrozný, jak tvrdí zdejší hodnocení. Docela pohodovej kousek kterej se do průměru v pohodě vejde. Akce je dost a Chuck si to slušně dává i po šedesátce a zopákne si na konci i souboj s protivníkem z filmu Nezvěstní v boji 2. Určitě nic co by nějak oslnilo, ale černou barvu si to určitě nezaslouží.50% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Občas mám prostě zase ty „sádlomáselnické sklony“ podívat se na nějakého toho starého akčního barda a teď padla volba na nesmrtelného Chucka Norrise. Walkera Texase bych asi nepřežil já, kdybych se vrhl na nějakou tu sérii a tak jsem zvolil menší zlo a mrkl se na tento céčkový akčňák. Je pravda, že je to braková podívaná, ale zas taková hrůza jak tu někteří tvrdí, to nebyla. Celkem si s Dylanem Nealem sedli, děj nebyl zas tak katastrofální a některé pasáže se mi i líbily. Podprůměr to sice je, ale ne na černé čísla… ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris (Joshua McCord) pracuje v utajení přímo pro prezidenta USA a je vysílán na důležité mise, které je potřeba rychle a efektivně vyřešit. Po další úspěšné akci, kdy zachrání prezidentovu ženu, začíná s hledáním a tréninkém svého nástupce. Poté co je doktor Anderson s rodinou unesen do Kolumbie, vydává se Joshua McCord a Deke Slater (Dylan Neal) na záchrannu misi... Chuck Norris a jeho bratr Aaron byli vykonnými producenty. Chuckův syn Eric Norris byl režisérem druhého natáčecího štábu a také koordinátorem kaskadérů společně s Tannerem Gillem. Záběry z tréninku v tělocvičně jsou v pohodě, ale pak tam jsou i scény, které působí lacině. Záporák Soon-Tek Oh (generál Vinh Tran) mohl být v příběhu také více využit. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v texaských městech Brownsville, Corpus Christi, Dallas a South Padre. (Terva)
  • Chuck Norris a jeho bratr Aaron byli vykonnými producenty. Chuckův syn Eric Norris byl pak režisérem druhého natáčecího štábu a společně s Tannerem Gillem byl také koordinátorem kaskadérů. (Rominator)

Reklama

Reklama