Reklama

Reklama

Je krásná. Je věrná. Je psychotická. A naneštěstí pro čerstvou vysokoškolačku Saru (Minka Kelly) je také její SPOLUBYDLÍCÍ. Po příchodu do nové školy Sara začíná chodit se Stephenem (Cam Gigandet) a nalézá si novou nejlepší kamarádku, spolubydlící Rebeccu (Leighton Meester). Nové kamarádství se ale záhy mění v noční můru. Sara se ocitá tváří v tvář děsivému poznání, že její přítelkyně je posedlá a nevyrovnaná osoba, která možná dokonce i vraždí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (182)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Učebnicový příklad moderního hollywoodského thrilleru, který laicky postupuje podle žánrové příručky. Žádný pokus o invenci, překvapení nebo odlehčující humor, všechno se tu tváří smrtelně vážně. Od začátku má snímek přesně vytyčený bod, kam jeho děj bude směrovat, a toho se drží zuby nehty. Napětí se tu smrsklo na jedinou palčivou otázku (ukáže hlavní hrdinka ze sebe víc, než jen zářivý úsměv?), takže ani závěr nedokáže správně gradovat. Do toho všeho pouze mladé krásné tvářičky, na ošklivky a tlusťošky není v americkém filmu místo. Takže bída, pánové, i když v sexy pozlátku. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Starostlivá spolubývajúca Rebecca nechce nič len aby jej naj. priateľka Sara bola v bezpečí, šťastná a aby jej nič nechýbalo. Sara to však nechce chápať a robí Rebecce (inak fakt som si toto meno tuna zhnusil) napriek. Neopetuje jej lásku a cit, Rebeccu to samozrejme naserie. Vezme osud do svojích rúk a snaží sa Saru naučiť "móresom", ako to asi tak dopadne? huúu 1/10 des a hrôza ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

No, horor? To snad ani ne. Koukat se na to dalo, hlavně kvůli sympatickýmu obsazení, holkám to docela slušelo a navíc tam byl sympaťák Gigandet. Co tam ale dělal, to je mi záhadou. Tohle jsem chtěl vybrat na hororový pátek třináctého, ještěže mě něco osvítilo a já si to rozmyslel. To bych totiž asi dostal sodu, bát se totiž dalo snad jen toho, že tu spolubydlicí neprohlídne a za to by zasloužila zemřít ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Celkom zvláštny film, ktorý by sa dal charakterizovať možno dvomi slovami, ktoré sa spolu nepoužívajú ale tento film bol proste taký - pútavá nuda. Príbeh to bol jednoduchý, nič extra neponúkol ale aj tak sa to dalo pozerať. Hlavné protagonistky boli sympatické, zo začiatku sa mi trochu aj plietli lebo sú si dosť podobné, ale povahovo už odlišné boli. Ak by mal byť nejaký film etalónom pre priemerný thriller, asi by to bol tento :) ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Remake filmu Spolubydlící z roku 1992 není jen uhozenou béčkovou podívanou, jak jsem tak trochu očekávala. Člověk sice předem ví, o čem to bude, i jak to dopadne, ale i tak má film příjemně mrazivou atmoféru. Líbily se mi i výkony představitelek Sary a Beccy, prostě komorní drama na pomezí se soft thrillerem jak má být. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Leighton Meester byla původně obsazena do role Sara, ale nakonec se producenti rozhodli, že jí obsadí do role Rebeccy. (maluti)
  • Alyson Michalka a Cam Gigandet si spolu zahrali už vo filme Easy A (2010). (lylka2296)

Související novinky

Mládeží přístupný Hellraiser?

Mládeží přístupný Hellraiser?

19.10.2010

Jako by nestačilo, že původní série bude pokračovat (pekelným Pekelným světem z roku 2005 to opravdu neskončilo, připravte se na Hellraiser 9: Revelation), The Weinstein Company teď připravuje remake… (více)

Reklama

Reklama