Reklama

Reklama

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (340)

Smok 

všechny recenze uživatele

Kdeže je humor. nápady, atmosféra a herci, ktorých si človek v začiatkoch série "Prci" obľúbil? Tak ako sa postupne z prichádzajúcich dielov všetci vytrácali, vytrácala sa aj kvalita až z nej zostal tento bezduchý vývar, ktorý sa ovšem hrdo hlási k svojim bratom zo série hneď úvodnou scénou s chlebom a psom. Neviem, či som z kategórie teenage komédia vyrástol, alebo je to zapríčinené klesajúcou kvalitou, ale už som sa skôr za tvorcov cítil trápne. Hádam by sme sériu mohli uzavrieť týmto dielom, nech je to ešte ako tak dôstojný záver, lebo mám silný dojem, že pri nasadenej úrovni by som pri ďalších dieloch volil hodnotenie najnižšie. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Po poslednom videnom diely som si povedal, že už daľší u mňa nehrozí. Z kultovej teen komédie s vtípkami o sexe sa stala komédia snažiaca sa o čo najtrápnejší vtip a posledné dva diely skončili na úplnom dne žumpy. Ale ohlasy na zatiaľ posledný diel neboli najhoršie a tak som sa k tomu predsa len dokopal. The Book of Love nie je tiež žiadna sláva, no aspoň to nesrší nechutnými vtipmi, ale trápne je to stále (čo čakať od video filmu?). Tento diel má z každého niečo. Zápletku prvého dielu, obnažené ženské telá, sem tam niečo nechutné, Jimmovho otca, svojho Stiflera a happyend v ktorom nakoniec aj los zasunie. Blbosť na jedno pozretie, ktorá neurazí a chvalabohu nejde v duchu posledných dvoch dielov. Som zvedaví čo ukáže stará partia v American Reunion. Moje poradie American Pie zoradené do troch kategórií: pozeraťelné a fajn diely, diel po ktorom neumriete a žumpa komédií (1,2,4,3) (7) (5,6). ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Kniha lásky se hodně blíží prvnímu dílu. Co vypadá dobře, jsou vedlejší menší postavy. Lehce oplzlý učitel nebo maminka v podání Rosanny Arquett dodávají filmu trochu nadhledu. Zezačátku to dokonce chvíli vypadá na vrácení se ke kořenům, ale ten samý návrat ke kořenům zhořkne při strašně debilních a trapných scénách se Stiflerem. Bez něj bych dával hvězdičky 3. Stejně ty trapnosti nezabrání tomu, abych se několikrát zasmál, a mohl souhlasit s mravním poselstvím. ()

Nivenx odpad!

všechny recenze uživatele

Do spolku beta mě to bralo, spousta srandy a hlášek, kdy se člověk neudržel a musel se smát. Ale tento díl mě nerozesmál ani jednou. Trapná trapárna, na čem není nic vtipného! Pokud chtějí takto pokračovat, tak at' už žádný nový díl netočí. Bohužel nenašel jsem žádný faktor, za který bych mohl dát alespoň 1*. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Sedmý díl prciček je na rovinu řečeno slabým odvarem prvních super dílů. Scéna se sobem trapná, Stifler ubohý. No jinak Američani zase vsadili na spoustu nahých slečen (starý a podlý ale účinný trik na mužské obecenstvo co si budeme povídat...). Jinak chvílemi jsem se i zasmál takže dvě hvězdy s odřenýma ušima a to především za kočku Jennifer Holland...3/10. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)
  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)
  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)

Reklama

Reklama