Reklama

Reklama

Panika v městečku

  • Belgie Panique au village (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kôň má narodeniny. Jeho spolubývajúci, kovboj a indián doslova priťahujú problémy a katastrofy. Tentoraz sa rozhodnú darovať koňovi tehlový gril. Internetová objednávka tehál má však následky nečakaných rozmerov. A akoby toho nebolo dosť, počas noci začnú záhadne miznúť múry ich domu. Honba za zlodejmi z vodných hlbín ich zavedie do stredu zeme a do rúk dvoch šialených vedcov uprostred večného snehu a zimy... Podarí sa im získať svoj dom späť? Stihne kôň hodinu klavíra u svojej tajnej lásky, madam Longrée? Vo filme plnom absurdných a originálnych situácií autori rozhýbali klasické plastové postavičky z detských čias. Film vznikol na motívy rovnomenného seriálu. (maryam)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (382)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie jsou začasté postaveny na gagu, provozovaném nějakým neurotikem. Žabodlabálkům to přijde evidentně veselé, mě to nutí k zamyšlení, zda by se onomu jedinci i světu neulevilo, kdyby se našel hrdina s povolením jej utratit. Luisa z Funíkova byla spasena vynikajícím dabingem od papá rodu Filipovských, jinak by na mé já tento archetyp potrhlého ústřeďáka galských humoriád působil obdobně. Panika ve štatlu je pokusem o přenesení chaotického ftipkování do světa za zrcadlem. To vše za pomoci gumového indoše, kovboje a nadrbaného oře. Všichni, kteří si našli v díle porci originality, neotřelého houmra či dokonce ,,gejzír nápadů", mají nepochybně pravdu. Mě to sralo jako notorika kofola. ()

depony 

všechny recenze uživatele

Pardon, ale k tomuhle lze říct jenom jediné ... megahustá blbost, která má naprosto brutální humor ve všech podobách. Nejlepší kámoši Kovboj, Indián a Kůň - který má neskutečný hygienický návyky ... :)) tohle vám prostě zůstane v hlavě ... a že to vypadá, jako kdyby to vymyslelo vaše 3leté dítě? No a? Jestli má takový smysl pro humor, máte se na co těšit!:) ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

Cheval! Cowboy! Indien! Kopa tehál! Jeden z najlepších animákov, aké som kedy videl. Musím si pozrieť aj seriál. Výtvarne úchvatná a scenáristicky bizarná francúzska sranda. "Mali sme mu kúpiť čapicu!" A citujúc blureca, s ktorým sme to spolu s yshish sledovali: "Ten film nemá jediné hluché miesto." Súhlasim. Vážne nemá. ()

MissJ 

všechny recenze uživatele

Nebudu troškařit a označím tento animák za geniální. Když Kůň odhodil podkovy, přikryl se, zhasl a takto "uložen" ke spánku zůstal stát, musela jsem film stopnout, protože jinak bych, nemilosrdně odzbrojena, přišla o příští pětiminutovku. A nebylo to poprvé ani naposled. V tom nejlepším smyslu slova vyčerpávající film...S tou dabovanou verzí to nemyslí vážně, že ne? ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

To bylo tak správně šáhlý! :) Zajímalo by mě kolik dohromady potřebovali figurek, protože tolik póz vždycky nahodili.. Jinak Pan Kůň rules - ta postava je vtipná a to nemusí mít ani dialog. A taky pronesli skvělou větu, která zněla nějak takto: MOC TOHO VYPIL, PIVO JE HOLD MOC LEVNÝ, MĚLO BY BÝT DRAŽŠÍ!!! :DDD ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Snímek vyhrál cenu diváků na Fantastic Festu 2009 v texaském Austinu. (Terva)
  • Film je natočen podle stejnojmenného seriálu, kde kovboj, indián a kůň vystupují v každodenních pětiminutových skečích. (Terva)
  • Za 260 dnů se dvojici animátorů podařilo oživit na 1500 plastových protagonistů - každou postavičku bylo třeba nejméně dvěstěkrát naklonovat a rozhýbat do souvislého pásma. (Sinecod)

Reklama

Reklama