Reklama

Reklama

Panika v městečku

  • Belgie Panique au village (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kôň má narodeniny. Jeho spolubývajúci, kovboj a indián doslova priťahujú problémy a katastrofy. Tentoraz sa rozhodnú darovať koňovi tehlový gril. Internetová objednávka tehál má však následky nečakaných rozmerov. A akoby toho nebolo dosť, počas noci začnú záhadne miznúť múry ich domu. Honba za zlodejmi z vodných hlbín ich zavedie do stredu zeme a do rúk dvoch šialených vedcov uprostred večného snehu a zimy... Podarí sa im získať svoj dom späť? Stihne kôň hodinu klavíra u svojej tajnej lásky, madam Longrée? Vo filme plnom absurdných a originálnych situácií autori rozhýbali klasické plastové postavičky z detských čias. Film vznikol na motívy rovnomenného seriálu. (maryam)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (382)

lamps 

všechny recenze uživatele

Chce to pěknou dávku odvahy postavit celý film jen na nemotorně rozpohybovaných postavičkách. ale jak je vidět, i tak se dá zajistit královská zábava. V těch 65 minutách je napěchováno tolik nenucených a šílených nápadů, že jsem si několikrát vzpomněl i na svoje rané dětství, kdy jsem si takhle nějak hrával s nehybnými indiány a kovboji. Příběh sice nemá hlavu ani patu, ale je tak svižný a správně bláznivý, že si mě po deseti minutách získal a další hodinu mě pobavil tak příjemně, jako bych opět omládl a hrál si já sám. A odteď chci mít za domácího mazlíčka koně! ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Uááá, tak to jsem nečekala. Proč takový hravý film dávají na čt2 od 9 večer? Však je to super pohádka pro děti, není tam nic brutálního, erotického a drastického, takový film by mohli pouštět klidně v sobotu ve 3 odpoledne. Film mi hodně připomínal hry dětí, které vymýšlí neuvěřitelné příhody svých plastových hrdinů a co vidíme ve filmu, to musely snad vymyslet jedině děti. Ponořuji se do děje a mám pocit, že sleduji hru dětí někde ve školce s postavičkami a sled událostí je naprosto nepředvídatelný. SPOILER: vědci, kteří zmlátí mamuta, krávy jako munice, partička karet na padajícím kusu skály, milostný tanec prasete s chobotničkou nebo vášnivý hasič s pěnou, který hasí třídu. To jen tak někdo nevymyslí :))) ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

budu muset snížit tohle šíleně vysoké hodnocení, protože jsem tomu animáku vůbec nerozumněl. Teměř jsem se za celou dobu nezasmál a kulil jen oči. Absurdní humor mám moc rád, ale tuhle spatlaninu opravdu teda ne. Hvězdičku si zaslouží za animaci a nápad, ale ten scenář je opravdu šílený a nesmyslný, ale je vidět že k úspěchu to stačí ;-( ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Je téměř až úchylné sedět v kině a společně s ostatními diváky sledovat na plátně dva plastikové koně, jak spolu tancují ploužák. :) Jedna z největších šíleností roku 2009 - skvělé nápady, výborná animace, nepřekonatelný francouzský dabing a k tomu všemu Kůň, Kovboj a Indián v plné své síle.. už hledám seriál. :) ()

zlabus 

všechny recenze uživatele

Naprosto neuvěřitelně hravá záležitost, u který jsem se místy od srdce smál, protože kde jinde máte možnost vidět to co tady? Osel hraje na bicí, krávy skáčou padákem a celé se to točí kolem tří spolubydlících a to sice Koně (který miluje jízdu autem a rád se sprchuje) a naprosto pomateného Kovboje a Indiána. Viděl jsem ne až tak málo věci, ale tohle je dost možná jedna z nejoriginálnějších záležitostí, se kterou jsem měl dosud možnost se potkat. Škoda, že to místy trošku kolísá, protože jinak by to byl naprosto 100%-ní zážitek. Takhle je to jen 90%. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Film je natočen podle stejnojmenného seriálu, kde kovboj, indián a kůň vystupují v každodenních pětiminutových skečích. (Terva)
  • Za 260 dnů se dvojici animátorů podařilo oživit na 1500 plastových protagonistů - každou postavičku bylo třeba nejméně dvěstěkrát naklonovat a rozhýbat do souvislého pásma. (Sinecod)
  • Snímek vyhrál cenu diváků na Fantastic Festu 2009 v texaském Austinu. (Terva)

Reklama

Reklama