Reklama

Reklama

Milo Boyd musel odejít kvůli svým prohřeškům od policie a živí se jako lovec lidí. Jeho bývalá manželka a novinářka Nicole je obviněna z napadení policisty a poté na kauci propuštěna. Protože se nedostaví k soudu, soud kauci zruší a nařídí znovu její zadržení. Zadržet ji má Milo, který to dostane od svého šéfa jako úkol. Milo se potýká s dluhy z hazardu a kvůli nim po něm jdou také černí bookmakeři. Nicole mezitím pátrá po podrobnostech smrti policisty Waltera ze skladu důkazů, který oficiálně spáchal sebevraždu. Nicole je přesvědčená, že šlo o vraždu. Poblíž parkoval černý terénní vůz. Nicole kontaktuje svého informátora, barmana Jimmyho, který si s ní dá schůzku, ale dřív, než se s ní setká, ho unesou. V Jimmyho bytě najde Nicole tácek s textem Inventura skladu důkazů. Nicole volá kamarádovi a policistovi ze skladu narkotik Bobbymu a ten ji varuje, aby se měla na pozoru. Milo zjistí, kde se Nicole pohybuje, a chytne ji. Nicole mu uteče a Milo ji chytí podruhé. Oba se dozvědí, že jako sebevraždu nahlásil smrt Waltera jejich přítel Bobby. Milo mu však věří. Na silnici sleduje Mila s Nicole černý terénní vůz. Muž po nich střílí, ale havaruje. Ujede zcizeným vozem. Milo s Nicole zjistí, že jde o Earla Mahlera. Na čas je to sblíží, poté se pohádají a Nicole Milovi zase uteče. Stopy ji zavedou až do tetovacího salonu, kde najde spoutaného Jimmyho... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (468)

Popluh 

všechny recenze uživatele

Trailer byl velice příjemný a obsazení si říkalo o jednu z komedií roku a vzhledem k datu vstupu do sálů kin i za příjemný předvoj léta. Nekoná se ani jedno, spíše naopak. Jen a jen hořká pachuť mi zůstala v puse po zhlédnutí snímku, který za 110 minut donutil mé koutky zvednout nanejvýš 5x. Celý děj filmu je i přes zajímavý námět neskutečně debilní a rozmělněný do série nevtipných eskapád, kterými pobíhají dva sympatičtí herci, kteří za prvé nemají v Exmanželce za odměnu nic k hraní a za druhé už se vyloženě opakují. Na Jennifer se alespoň z mužského pohledu dobře kouká, ale jinak velký sympaťák Butler v x-té komedii a typově prakticky stejné roli už působí poněkud.... "zvětrale". Díky pár "akčním" (ehm ehm) scénám navíc dostal do ruky i zbraň a bohužel musím konstatovat, že i Gerard Butler se zbraní v ruce a Jennifer Aniston po boku může vypadat směšně. Co hůř, on vypadá směšně i s Jennifer v ruce a zbraní po boku. Opravdu nemilé překvapení a 1* hvězda snad jen za těch pár skoro vtipných scén a alespoň rychle plynoucí konec filmu. Bohužel i většina vedlejších postav vypadá, jakoby jela na drogách, ale vtipné je to jen u Christine Baranski. Scénáristu za ty dialogy a některé zvraty zbavit všech prstů i hlasu, aby nemohl své další dílo nikomu diktovat, Tennanta jen vypráskat za unylou režii, zvolení neskutečně dementní a nehodící se hudby a hlavně výběr látky a odkázat ho zpátky do "Hitchovských" vod. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Hele, kde jsi ?? Jako kdybys volala ze skříně.." ;) Smutná filmařina v rámci typicky tennantovského žánrového hybridu, který zde však dovádí k patřičné (ne)dokonalosti, a zoufale nevyužitá kráska Jennifer Aniston s jejím výjimečným komediálním nadáním v kontrastu k opravdu dřevěnému Butlerovi.. Protože výstižné vulgarismy zde dnes už jeden nesmí díky POMOcné rozkošně výchovné ruce adminů používat, nemohu vám vtipně a přesně říct, jakým směrem se definitivně vydala komediální tvorba Andyho Tennanta, který by mohl napsat učebnici hollywoodských klišé, od Hitche.. Že zhruba někam DO..háje..;) Ostatně více mě znepokojuje, jak hollywoodská minstreamová tvorba stále více a častěji postrádá kvalitní a zejména funkční dialog.. ()

Reklama

Mikita 

všechny recenze uživatele

Úplně jsem zapomněla ohodnotit tenhle film a možná je to i dobře. Plusem budiž, že si stále vybavuji klíčové scény i to, co se mi na filmu líbilo. Největším pozitivem filmu jsou ale bezesporu hlavní hrdinové, oba jsou charismatičtí a chemie mezi nimi funguje. Nápad na nahánění bývalé manželky pro odměnu je výborný a vyplyne z toho dost vtipných scén. Pěkný průměr a mé vřelé doporučení. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Jak ukrást nevěstu pro rok 2010... nevtipné, hloupé a především neskonale nudné a utahané. Tennant už je asi senilní. Kdo nevěří, ať si sežene soundtrack. Bizarnější volbu hudebního podkladu jsem naposledy zaznamenal v Bollově Dungeon Siege, kde vyhrávala německá dechovka. Účast Butlera a Aniston je irelevantní, tohle by nespasila ani účast řízků z Expendables. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tento Klenot si zaslouží jediné: Proložit minimálně čtyřmi dvacetiminutovými bloky vložek, čističů hajzlů, tablet pro chlapy, co se nemohou v noci vychcat a prášků, co dokonale vyperou natrávený bramborový salát z vaší košile, aniž by vybledla, a šup s tím na Novu. Samozřejmě až ve dvě ráno, aby to nemohlo zkazit vynikající vkus diváků Felací v žůžové ohradě! Pět hvězd každému, kdo dokouká tuto bezcharakterní, trapnou, slaboduchou, neoriginální, tupou sračku do konce! ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Jedna z klíčových sekvencí filmu se odehrává v Atlantic City a od samého počátku tvůrci filmu usilovali o to, aby ji tam skutečně mohli natáčet. Ačkoliv měli původně v plánu natáčet tam jen zhruba den či dva, nakonec si naplánovali celý týden. (darek kartac)
  • Milo Boyd (Gerard Butler) nosí hodinky značky Omega Speedmaster a Rolex Explorer II. (dyfur)

Související novinky

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (více)

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

23.06.2009

Akční komedie Bounty Hunter se vynořila prakticky odnikud. Doposud o ní nikde ani nejmenší zmínka... a najednou internet chrlí fotky z natáčení. A na nich se v dobré formě předvádí Jennifer Aniston,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno