Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny ztřeštěné komedie Jestli se rozzlobíme, budeme zlí režiséra Marcella Fondata jsou dva automobiloví závodníci a věční rivalové Kid a Ben. Přestože dříve by je nikdo neudržel v jedné místnosti, teď se od sebe oba odmítají hnout. Alespoň dokud nevyřeší, komu bude patřit závoďák Buggy – výhra z jejich posledního závodu. A právě zbrusu nové vozítko zapříčiní, že se nesourodá dvojice dostane do křížku s gangsterskou bandou, jejíž šéf, podněcovaný psychopatickým doktorem, chce sobě a celému světu dokázat svou moc. V příběhu plném bláznivých situací, honiček a bitek se hlavních rolí chopilo oblíbené komediální duo Terence Hill a Bud Spencer. (Česká televize)

(více)

Recenze (513)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch nejlepších komedií s Budem a Terrencem, i když ne nejlepší. Tedy v mém případě. Každopádně, kdykoliv se na to podívám,vzpomínám na mládí...užívám si tu geniální muziku a umírám u scén, kdy například Bud kazí chorálové vystoupení. Tenhle film jako řada jejich dalších komedií je prostě absolutně nezapomenutelný a vždycky bude. Takoví lidé v dnešní době prostě už neexistují. Neznám dvojku, které by to tak dokonale šlapalo, jako těmahle dvoum, nikdy jsem ani lepší dvojku neviděl a těžko uvidím. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Věřte mi, strašně jsem chtěl, aby se mi to líbilo. Jenom ignorant by přeci neměl rád takovouhle klasiku. Od samotného začátku jsem tak byl i nastavený a u každého záchvěvu vtipu jsem se tetelil... Tohle mi bohužel vydrželo tak půl hodiny a pak už jsem jen v duchu odpočítával, kolik minut tohoto nesmyslu mi ještě zbývá. Ano, svoje kouzlo to má a kdybych na to jako desetiletý koukal z VHS ve smyčce pořád za sebou, moje hodnocení by bylo jistě jinde... 50% ()

Reklama

Bat55 

všechny recenze uživatele

Čo sa stane, ak spojíte duo Bud Spencer a Terence Hill??? Vznikne naozaj výborný film, ktorý je tak humorný a tak neskutočne skvelo nakrútený, že lepšej zábavy z talianskej produkcie niet. A ešte s hore zmiňovaným duom ide o naozaj super film. Naviac, super filmový soundtrack a pre mňa nezabudnuteľná scéna s motorkami, kde si Spencer a Hill zoberú do rúk drevo a idú na vec. K tomu ešte špičkový soundtrack a špičková zábava (scéna ako Spencer polenom dreva prehodí chlapa z motorky,z toho som fakt už nemohol). Teda v skratke, ide o veľmi dobrý film s veľmi dobrým obsadením, skvelou zápletkou a úžasným ústredným songom. Nie je to dokonalý film, ale super zábava to je, ktorá je naviac kvalitná a rozhodne spoľahlivo zamestná vašu bránicu. /85%/ ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo 12 a viděl jsem to v černobílé televizi Salermo, byl jsem, stejně jako ostatní spolužáci, naprosto okouzlen. Ty rány, ta buggyna. Zvuky džž a duff, napodobující rány pěstí v TV byly nezbytnou součástí slovníků všech. nedávno jsem to viděl a za sebe jsem rád, že toto období prošlo a skončilo s první polucí ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Dva kliďasové, které skoro nic nerozhází, ale nesmí je nic rozzlobit. Čekal jsem více bitek a ve filmu jsou vlastně jenom dvě. To ovšem vůbec nevadí. Úplně mně stačily hodně drsné hlášky, kaskadérské kousky a několik kultovních scén. Nejlepší je samozřejmě ta s pěveckým sborem. A celý film hraje perfektní dobová hudba - hit "Dune Buggy". ()

Galerie (25)

Zajímavosti (34)

  • Ve scéně, kdy Kid (Terence Hill) skáče s motorkou přes jezírko, má na hlavně helmu. Ihned v další scéně má však na hlavě opět svou čepici. (civrss)
  • Motokárové vozy vo filme boli skutočné, pri natáčaní ich bolo použitých 12 a všetky boli počas natáčania zničené. (WalterIK7)
  • Filmu patří 14. místo v žebříčku nejnavštěvovanějších italských filmů všech dob s 11 246 906 diváky. (sator)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama