Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 71
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 71

Recenze (94)

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Jedná se o spin-off seriál, který navazuje na 6. řadu NCIS. Dobrým nápadem bylo vidět NCIS také na jiném místě působení. Ale NCIS: Los Angeles již není tak úspěšný. Chybí mi zde hlavně laborka a pitevna a kromě toho zde také není zdaleka tolik vtipných scén a hlášek. A nebo se jedná o vtipy, které mě nijak neosloví. Potěšilo mě ale, že se v několika dílech objevuje ředitel NCIS Leon Vance a asi ve dvou dílech Abby Sciutová, forenzní analytička z NCIS. Teoreticky se zde mohl objevit i Gibbs, protože se během operací v Srbsku a Rusku spřátelil s agentem G. Callenem. Postava Callena je zajímavá tím, že se stal sirotkem, který prošel asi 37 dětskými domovy nebo náhradními domy pěstounských rodičů. A také tím, že o jeho dětství není mnoho známo a ani on sám neví, jaké je jeho křestní jméno. Dobře vytvořená je postava Hetty, která ač je velmi malá, ostatní převyšuje bystrostí a je vždy nad věcí. Původní záměr byl dobrý, ale ve výsledku se jedná jen o další průměrný seriál, který si dle mého názoru mnoho diváků nejspíš nezíská. Svědčí o tom i více než o 20% nižší zdejší hodnocení než u NCIS. A navíc vytvářet další spin-off, který se jmenuje NCIS: Red, mi přijde celkem zbytečné. Původní NCIS je i podle stanice CBS velkým tahounem a podle mě stačí, protože laťka byla nastavena velmi vysoko a bude se jen obtížně překonávat nebo vyrovnávat. ... Pilotní díl NCIS: Red byl diváky odmítnut. Jsem zvědavý, jak dopadne nový spin-off NCIS: New Orleans. ()

Stelletta 

všechny recenze uživatele

Původní NCIS mě nikdy nebavila. Nejen, že mě zápletky nechytly, ale hlavně herci a postavy mi byly z 90% nesympatické. Proto jsem ze začátku ani LA nevěřila, ale od chvíle co jsem viděla první díl s postavou detektiva Deekse, tak jsem změnila pohled. Příchodem Erica Christiana Olsona se změnila celá dynamika seriálu. Nosná linka první série, byla lehce upozaděna, tak aby se ihned nevyčerpala a vytvoření 3 partnerských dvojic (když připočteme příchod Nell na operační) bylo nejlepší možné rozhodnutí scénáristů. Od té chvíle seriál nabírá na obrátkách a jen se zlepšuje. Plus dokonalost postavy Hetty je jen pomyslnou třešinkou dortu. 95% ze 100, jen kvůli tomu, jak mě teďka naštvali s posledním dílem :D P.S. Postava zástupce šéfa Grangera, byla dalším chytrým tahem scénáristů (ikdyž bych mu někdy nejradši dala facepalm)... ()

Reklama

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Nepotrebný spin-off, ktorý sa až príliš snažil okopírovať všetko, čo bolo na pôvodnom seriály zábavné a príťažlivé. Dokonca aj teraz, keď už starému seriálu výrazne dochádza dych a herci, tak je to stále kvalitnejšie než hocijaká epizóda z tohto. Jediné, čo to drží nad vodou je chémia obsadených postáv, ale aj tým chýba nejaká výraznejšia a neotrepanejšia povahová črta. Produkčne je to ale stále na celkom dobrej úrovni. Drop 24/168 – 40% ()

pekas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původní Námořní vyšetřovací služba mě celkem bavila. Tento seriál mě zklamal. Mám z něho takový pocit prázdnoty. Hodně krásných lidí, rádoby akce ale celé to na mě působí jako nafouklá bublina plná vzduchu a ničeho víc. Je to pro mě průměr, nic víc. 50% Po letech měním hodnocení, momentálně jsem načal sedmou sérii a stále mě to baví. Takže zase tak špatné to jako oddechovka není. 85% ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Spin-off, který vychází z jiného spin-offu. O proti původnímu NCIS tady máme pěkné slunečné prostředí a holky v bikinách. Hlavní postavy mi moc nesedí, ale škádlení mezi Deeksem a Kensi pobaví a Hetty je taky zajímavá postava. Případy jsou podobné jako v původním NCIS, akorát tady je i línie s Callenovou minulostí. Občas se podívám, ale že bych musel sledovat všechny epizody. Jinak k seriálu jsem se dostal přes společné epizody s Hawaii Five-0. 55% A zajímavost na závěr i tento seriál měl mít spin-off a to NCIS: RED, ale nedostal zelenou na celou sérii, což podle mě ani není žádná škoda, protože ten dvojdíl mě vůbec nezaujal. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Epizóda je venovaná Terrencovi O'Harovi, režisérovi 29 epizód seriálu NCIS: Los Angeles (od r. 2009) s venovaním: "Náš brat, náš učiteľ, náš priateľ". Terrence O'Hara podľahol rakovine v závere roku 2022. (koba)
  • Mladého Charlie Connora hral Sean Harmon - syn Marka Harmona, ktorý je hereckým predstaviteľom agenta Gibbsa zo seriálu NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (od r. 2003). Sean Harmon predtým v seriáli NCIS - Námorný vyšetrovací úrad opakovane hral Jethra Gibbsa v mladom veku. (koba)
  • Název epizody je Nultý den. Ve světě informační bezpečnosti je 0-day (nultý den) právě popsaná zranitelnost. Každá zranitelnost je po nalezení 0-day. (DeziDiCzorka)

Reklama

Reklama