Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 187
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 187

Recenze (94)

OscarH. 

všechny recenze uživatele

Od lidi, kterym se puvodni NCIS moc nelibil, slycham jen pozitivni reakce a hodnoceni pres 75%. Bohuzel ja jsem na puvodnim NCIS odchovan, s dabingem i bez nekolik krat projete serie, a puvodni NCIS tym z D.C. nedokazou nahradit a jen s tezi doplnuji. Je to takovy odvar nekolika krimi serialu, ale k NCIS to ma daleko. Bohuzel pro me zatim 60%. ()

Awesomer 

všechny recenze uživatele

Další z řady debilních kriminálek, v čele s namakaným negroušem, co z tlamy vypouští moralistická hesla typu " prachy bych neuradl ani drogovýmu dealerovi ", jeho cool parťákem, kterej srší rádoby vtipnejma hláškama a naprosto nesmyslnou scvrklou pidibabou, která týhle sebrance dává příkazy. A třesnička na dortu je úvodní znělka, která postrádá jakýkoliv hudební nápad... Celej seriál se bere hrozně vážně a kvalita pokulhává. Zkrátka a dobře, je to trapná kokotina se vším všudy... ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Klasické schéma všech těch moderních "kriminálek" i zde funguje. Ústřední dvojka je dostatečně sympatická, stejně jako vizuál atraktivní. Jinak ovšem nejde o nic objevného. Prostě pokud se zrovna nudíte u televize a přepnete na NCIS: Los Angeles, tak Vám seriál poskytne dostatečnou porci zábavy a odreagování. Za zmínku stojí pouze kuriózní postava Henrietty 'Hetty' Lange v podání Lindy Hunt. ()

TomasB 

všechny recenze uživatele

Mala, ale razna postarsi pani, nabuseny seal, paradne chytry cernousek, pocitacovy geek, ne moc hezka slecna, neomylny psycholog a vysetroval, ktery mel byt uz davno mrtvy, ale presto zije. Po prvnim dilu se nemohu vyhnout srovani s Gibsovou NCIS a zavlada zde solidni zklamani. Scenariste vyplnuji hlucha mista konverzaci na urovni malych decek:-(( Snad se to rozjede. ()

Pedro Morales 

všechny recenze uživatele

Úvodní titulková sekvence vystihuje tenhle seriál lépe, než cokoliv jiného - za doprovodu nevýrazné a bezpohlavní elektronické hudby vidíme všechny hlavní hrdiny drsně se tvářit a střílet z pistole, vybouchne tam auto, LL Cool J si s uncool frajerským výrazem nasadí sako a otravná šéfka sedí nad retro čajovou soupravou. Rádoby efektní, avšak otravná a místy neskutečně trapná kriminálka, svým názvem urážející původní NCIS, připomínající spíše nepodařenou béčkovou variaci na nějaké špionážní seriály. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Epizóda je venovaná Davidovi Bellisariovi, ktorý 22.7.2020 prehral boj s nádorom mozgu. David Bellisario, syn Donalda P. Bellisaria, bol dlhodobým producentom seriálov JAG (v rokoch 2000-2005), NCIS (v rokoch 2003-2009) a napokon NCIS: Los Angeles (v rokoch 2009-2019). (koba)
  • Epizóda je venovaná Davidovi M. Schneiderovi, ktorý sa podieľal na výrobe zvuku pre seriál NCIS: Los Angeles prakticky od polovice jeho prvej série. Toto bola posledná epizóda, na výrobe ktorej sa podieľal, pričom zomrel asi mesiac pred jej premiérou - 2.8.2016 - následkom rakoviny pľúc. (koba)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno