Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 14
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 14

Recenze (94)

mikosuo 

všechny recenze uživatele

Klasicke NCIS nepozeram ale uz davnejsie som par dielov na markize zhliadol a pobavilo to stale. Ale tento spin-off je uplne iny cakal som aspon nejaku podobnost no okrem nazvu NCIS som tam nic take nevidel. Ta zakladna je priserna. Ked som videl prvy zaber z vnutra ako prve ma napadlo ze mi to pripomina trh kde sa predava oblecenie :) Obcas tam bolo aj nieco vtipne. Herci celkom sympaticky i ked je ich tam v tíme nejak vela(aspon mne sa zda). Pozeralo sa to dobre a dufam ze do buducnosti sa to zlepsi (nech sa prestahuju do lepsej budovy). Po prvej epizode 3* Sledovanost:1.cast 18,9 mil., 2.cast 17,9 mil., 3.cast 16,5mil., 4.cast 15,8mil. 5.cast 17 mil., 6.cast 15,5mil. 7.cast 15,0mil., 8.cast 16,6mil., 9.cast 15,2mil., 10.cast 17,1mil., 11.cast 18,3mil., 12.cast 15,8mil., 13.cast 17,6mil., 14.cast 16,6mil., 15.cast 17,8mil., 16.cast 15,1mil., ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Klasické schéma všech těch moderních "kriminálek" i zde funguje. Ústřední dvojka je dostatečně sympatická, stejně jako vizuál atraktivní. Jinak ovšem nejde o nic objevného. Prostě pokud se zrovna nudíte u televize a přepnete na NCIS: Los Angeles, tak Vám seriál poskytne dostatečnou porci zábavy a odreagování. Za zmínku stojí pouze kuriózní postava Henrietty 'Hetty' Lange v podání Lindy Hunt. ()

Reklama

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem viděl jeden celý díl. Koukám na tu hlavní čtveřici, kde nechybí ženská. Jasně, proč ne. V tom jejich ústředí něco řešili a vidím, že celé to jejich NCIS vede další ženská. OK. Zápletka byla o tom, že se zapletli do něčeho, co zasahovalo i do jiných kruhů (tuším, že to odstartovalo při nějaké situaci, co řešila na ulici nějaká policajtka), takže náš tým šel na kobereček či tak něco a brala si to pod dohled i FBI či CIA (něco z toho), co samozřejmě v jejich ústředí vedla ženská. Pak náš tým jel někam v autě a pronásledovalo je jiné auto, tak rychle zastavili, vystoupili s pistolema a hned k autu, proč nás sleduješ a tak. No a z auta vystoupila nějaká tajná agentka. HEH. Už jsem jenom čekal, že tam v pozadí bude opravovat ženská telegrafní sloup, přičemž kolem projede poplářské auto, na kterém se povezou ženské, způsobí nehodu, při které začne hořet a nastoupí ženský hasičský tým. Čím dál víc degenerující amíci prostě neznají míru toho, kdy je něco ještě (genderově) korektní a kdy už je to fašistický výplach mozku. Blink. ()

Stelletta 

všechny recenze uživatele

Původní NCIS mě nikdy nebavila. Nejen, že mě zápletky nechytly, ale hlavně herci a postavy mi byly z 90% nesympatické. Proto jsem ze začátku ani LA nevěřila, ale od chvíle co jsem viděla první díl s postavou detektiva Deekse, tak jsem změnila pohled. Příchodem Erica Christiana Olsona se změnila celá dynamika seriálu. Nosná linka první série, byla lehce upozaděna, tak aby se ihned nevyčerpala a vytvoření 3 partnerských dvojic (když připočteme příchod Nell na operační) bylo nejlepší možné rozhodnutí scénáristů. Od té chvíle seriál nabírá na obrátkách a jen se zlepšuje. Plus dokonalost postavy Hetty je jen pomyslnou třešinkou dortu. 95% ze 100, jen kvůli tomu, jak mě teďka naštvali s posledním dílem :D P.S. Postava zástupce šéfa Grangera, byla dalším chytrým tahem scénáristů (ikdyž bych mu někdy nejradši dala facepalm)... ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Tvurcum se spolecne s herci podarilo vytvorit v prubehu nekolika serii jendu z nejsympatictejsich krimi part, o ktere vim. Serial ma mozna sve diskutabilni a klisovite stranky, ale ten scenar a naboj jejich slovnich prestrelek ma proste sve kouzlo prebijejici i obcasne marinacke blaboly. Paradoxne me na teto serii nejvic bavi ta sympaticka mezilidska chemie, skvele si vzdy odpocinu. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Televízny reportér Dave Lopez, ktorý informoval o teroristickom útoku, je skutočným reportérom Channel 2 News spoločnosti CBS. V epizóde teda hral sám seba. (koba)
  • V epizóde sa objavil aj skutočný riaditeľ NCIS Andrew L. Traver. Hral agenta Gatesa, ktorý cvičil streľbu spolu s Owenom Grangerom (Miguel Ferrer). Na otázku Grangera, kde sa naučil tak dobre strieľať, agent Gates odvetil, že v ATF (Úrad pre alkohol, tabak, zbrane a výbušniny). Je zaujímavé, že Andrew L. Traver bol pred pôsobením v NCIS naozaj zvláštnym agentom ATF. (koba)
  • Zvláštny agent John Ness (James MacDonald) patrí pod federálnu organizáciu na boj proti drogám so skratkou "DEA." V USA skutočne existuje organizácia "Drug Enforcement Administration" (Úrad na boj proti drogám) so skratkou "DEA." V epizóde je však zobrazená neexistujúca organizácia "Drug Enforcement Agency" (Agentúra na boj proti drogám) s vymysleným logom (na fotografii). (koba)

Reklama

Reklama