Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 163
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 163

Recenze (94)

TomasB 

všechny recenze uživatele

Mala, ale razna postarsi pani, nabuseny seal, paradne chytry cernousek, pocitacovy geek, ne moc hezka slecna, neomylny psycholog a vysetroval, ktery mel byt uz davno mrtvy, ale presto zije. Po prvnim dilu se nemohu vyhnout srovani s Gibsovou NCIS a zavlada zde solidni zklamani. Scenariste vyplnuji hlucha mista konverzaci na urovni malych decek:-(( Snad se to rozjede. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Veľmi priemerný seriál, ktorému schádza zaujímavejší scenár, prepracovanejšie postavy a trocha toho úprimného herectva, bez pretvárky a hry na ťažkých profesionálov lomka naj kamošov z pracoviska. Divák sa prakticky ani nemá s kým stotožniť, pretože len málokedy niektorý člen super duper special týmu NCIS - všechno vím, všechno znám - vykazuje nejaké charizma. ()

Reklama

Pedro Morales 

všechny recenze uživatele

Úvodní titulková sekvence vystihuje tenhle seriál lépe, než cokoliv jiného - za doprovodu nevýrazné a bezpohlavní elektronické hudby vidíme všechny hlavní hrdiny drsně se tvářit a střílet z pistole, vybouchne tam auto, LL Cool J si s uncool frajerským výrazem nasadí sako a otravná šéfka sedí nad retro čajovou soupravou. Rádoby efektní, avšak otravná a místy neskutečně trapná kriminálka, svým názvem urážející původní NCIS, připomínající spíše nepodařenou béčkovou variaci na nějaké špionážní seriály. ()

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Nepotrebný spin-off, ktorý sa až príliš snažil okopírovať všetko, čo bolo na pôvodnom seriály zábavné a príťažlivé. Dokonca aj teraz, keď už starému seriálu výrazne dochádza dych a herci, tak je to stále kvalitnejšie než hocijaká epizóda z tohto. Jediné, čo to drží nad vodou je chémia obsadených postáv, ale aj tým chýba nejaká výraznejšia a neotrepanejšia povahová črta. Produkčne je to ale stále na celkom dobrej úrovni. Drop 24/168 – 40% ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem viděl jeden celý díl. Koukám na tu hlavní čtveřici, kde nechybí ženská. Jasně, proč ne. V tom jejich ústředí něco řešili a vidím, že celé to jejich NCIS vede další ženská. OK. Zápletka byla o tom, že se zapletli do něčeho, co zasahovalo i do jiných kruhů (tuším, že to odstartovalo při nějaké situaci, co řešila na ulici nějaká policajtka), takže náš tým šel na kobereček či tak něco a brala si to pod dohled i FBI či CIA (něco z toho), co samozřejmě v jejich ústředí vedla ženská. Pak náš tým jel někam v autě a pronásledovalo je jiné auto, tak rychle zastavili, vystoupili s pistolema a hned k autu, proč nás sleduješ a tak. No a z auta vystoupila nějaká tajná agentka. HEH. Už jsem jenom čekal, že tam v pozadí bude opravovat ženská telegrafní sloup, přičemž kolem projede poplářské auto, na kterém se povezou ženské, způsobí nehodu, při které začne hořet a nastoupí ženský hasičský tým. Čím dál víc degenerující amíci prostě neznají míru toho, kdy je něco ještě (genderově) korektní a kdy už je to fašistický výplach mozku. Blink. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Zvláštny agent John Ness (James MacDonald) patrí pod federálnu organizáciu na boj proti drogám so skratkou "DEA." V USA skutočne existuje organizácia "Drug Enforcement Administration" (Úrad na boj proti drogám) so skratkou "DEA." V epizóde je však zobrazená neexistujúca organizácia "Drug Enforcement Agency" (Agentúra na boj proti drogám) s vymysleným logom (na fotografii). (koba)
  • Viaceré vojenské vyznamenania podplukovníčky Sarah MacKenzie (Catherine Bell), ktoré nosila v závere seriálu JAG (od r. 1995, fotografia vľavo), v tejto epizóde chýbajú (fotografia vpravo). Konkrétne ide napríklad o Stuhu za bojovú akciu (Combat Action Ribbon), Medailu za nasadenie vo Vojne proti terorizmu (Global War on Terrorism Expeditionary Medal) a Medailu za službu vo Vojne proti terorizmu (Global War on Terrorism Service Medal), ktoré by ako najnižšie vyznamenania mala mať v spodnom riadku. (koba)
  • V epizodě můžeme slyšet zmínku o Praze. (Katka189)

Reklama

Reklama