Reklama

Reklama

Králičí nora

  • USA Rabbit Hole (více)
Trailer

Přebolí někdy ztráta dítěte? Becca a Howie Corbettovi jsou šťastný manželský pár. Život se jim ale navždy změní, když se jejich čtyřletý syn Danny stane obětí autonehody. Nic už nebude jako dřív. Beccina matka i sestra se snaží manželům pomoct. Jak zvládnout smutek? Becca kontaktuje mladého Jasona, studenta, který způsobil Dannyho smrt. Jason kreslí komiksové příběhy o paralelním vesmíru, do kterého vede „králičí díra“. Debatují spolu o kvantové teorii nesmrtelnosti a snad je to způsob na zvládnutí jejího smutku. Howie se utápí v minulosti a hledá útočiště jinde. Oba v neúnosné situaci dělají překvapivé a nebezpečné rozhodnutí, když si vybírají cestu, která určí jejich osud. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Všechno důležitý z celýho filmu by se dalo shrnout do pár vět. Tady je to roztahaný do 88 minut. Po herecký stránce je to slušný, Nicole Kidman mám docela rád a tu postavu jsem jí prostě věřil. Aaron Eckhart, od kterýho jsem to teda moc nečekal, zahrál taky celkem uvěřitelně. Jinak film má i nějakou atmosféru, ale celý to strašně pomaličku plyne, až to dojde k takovýmu nicneříkajícímu konci. Ty 3 hvězdy tomu dám, ale řikám si, že jsem asi až moc hodnej. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Tristna po americku, nicméně s výbornými hereckými výkony ústřední filmové dvojice, především Eckhart zaslouží uznání za své výbuchy neřízeného vzteku míšeného s lítostí. Postavu Jasona (Miles Teller) jsem tak nějak nepochopil, ale viděno anglicky nahoře i dole bez (čili bez titulků). Smekám i před Becčinou sestrou Izzy, jejíž představitelce Tammy Blanchard jsem hádal možná o deset dvanáct let méně. Zaškatulkováno jako tuctové drama s nepříliš originálním námětem a naprosto nezáviděníhodnou životní situací (rodiče osm měsíců po úmrtí dítěte). Páté hodnocení tohoto filmu na ČSFD a první komentář tady vůbec. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $2,229,058Tržby Celosvetovo $5,839,592Tržby za predaj DVD v USA $1,581,086 //počet predaných kusov ?║ ťažká chladná dráma s výbornou Nicole Kidman ale na druhú stranu Aaron Eckhart mi tam ale vôbec nesedel /55%/ ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná Kidman a průměrný Eckhart hrají na nervy... drásající téma, jehož provedení končí hned v počátku. Králíči MORA v kterém člověk musí sledovat pochmurné ksichty ústřední dvojice. Někdy je méně více a jooo dobré, ale nejde kuva stavět jen na silném tematu, no ne?! Opět budu ten špatný, no víc jak 4/10 ani hovno nedám. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Králičí nora je příběh manželu Beccy a Howieho,kteří ztratí svého čtyřletého synka při tom co ho srazí autem mladý student Jason.Film je o tom jak se s celou bolestivou událostí oba vyrovnávají...Jelikož mam sám dětí a jedno v tom samém věku tak už tyto filmy nějak nedávám...Nejedna slza ukápla.Za mě 90 % a pět hvězd. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (13)

  • Na začátku filmu nabírá Becca (Nicole Kidman) hlínu holýma rukama. V následujícím záběru ale má rukavice. (noelcoward73)

Reklama

Reklama