Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

Milda003 

všechny recenze uživatele

Abych hodnotil opravdu objektivně musím sve vědomí přenést do mého deseti letého já před 25ti lety, kdy nebyli žádný internety, PC, Smartphone a nešlo si pustit každé vtipné video světa kdykoliv a kdekoliv - ano, možná se budete někteří divit, ale i tak jsme žili. Proto když každou neděli běžel tenhle pořád seděli jsme u něj celá rodina a smáli jsme se věřte nebo ne... Člověk to nemůže opravdu úplně posoudit dnes a dát tomu odpad i když to vidí třeba ze záznamu.. dřív byla prostě jiná doba, asi i jinej humor trošku.. Těžko říct .. Já hodnotím za dobu kdy jsem se tomu opravdu od srdce smál... ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Po desátém držkopádu to už člověka omrzí. Člověk si říká, co je na tom vlastně vtipné. Držkopádům se ale lidé smáli vždycky. S jistou ambivalencí (úlek, smích, zamrazení). Vrchol žánru, který z držkopádů a facek těžil nejvíc, byly určitě klasické černobílé němé grotesky (nejdřív hrané, později kreslené). Dneska je to naštěstí už vyčpělý druh zábavy, vytěsněný na servery typu stream.cz, yt apod. ()

Reklama

Dimo 

všechny recenze uživatele

Dívat se na tento pořad se hodilo jen pro těch pár vtipných zahraničních videí. Ta česká, kdy na zazrněné VHSkové nahrávce padne ožralá babička na svatbě na prdel a podobné jiné "vtipné" hrůzy, kde se jim obecenstvo za honorář směje až se za panděro popadají, se mohlo klidně přepnout, ale na na Nováckou příšernost Natočto, s nejtrapnějším Rychlým na světě, je "Tak neváhej a toč!" úplný skvost. ()

BFG2000 odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa... nutit lidi smát se tragédii jiných. Ano, jsou tam vtipné scénky, jsou tam dokonce i velmi vtipné scénky, ale všechno negativně přemaže již zmíněné utrpení. Jsou to mnohdy anonymně brané klipy, kdy ani nikdo vlastně neví, jak to dopadlo. A opravdu nechápu, jak tuhle zhovadilost mohla vysílat zrovna ČT. A ten kdo se tomu směje? Začít přemýšlet by bylo na místě. Jinak o kabátu, do kterého je celý pořad zabalem s pořádnou čepicí v podobě Hrubeše raděj nemluvím. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tento pořad nemůže být pro normální lidi. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale smát se scénkám, ve kterých jde v podstatě o život, mě přijde nevkusné. U některých jsem přemýšlel, jestli to vůbec přežili. Sice jen kritizuji, ale nesmím pochválit pana moderátora. Dokáže zapůsobit, diváky si naklonit na svoji stranu a je lehce zapamatovatelný. Myslím, že je velmi oblíben u starších dam:-) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama