Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

H34D 

všechny recenze uživatele

Tak neváhej a toč se snažilo být inteligentnější než Natočto, jenže to nikam nevedlo, protože klipy a nahrávky amatérů byly stejně tak stupidní. Výsledkem je ještě o něco méně vtipnější, méně zábavnější a více nudný pořad, u kterého nás může potěšit akorát absence pitvoření P. Rychlého. 2/10 ()

antragus 

všechny recenze uživatele

Když se na to tak dívám ze záznamu, pár věcí tomuhle uškodilo... Tou, od níž se odvíjí všechno ostatní je čas. Co si budeme, nový formát už to není, na netu si podobných videí můžete prohlédnout denně stovky a dokonce se vám do toho Eda Hrubeš nesnaží být vtipný... :-/ Jo, byla to kdysi celkem bomba, proto taky ty tři, ale teď už to působí značně senilně až uslintaně. Na druhou stranu - všechna čest - pořád lepší než Novou a hlavně Rychlým přepitvořená verze Natočto... ()

Reklama

papaguy 

všechny recenze uživatele

Po desátém držkopádu to už člověka omrzí. Člověk si říká, co je na tom vlastně vtipné. Držkopádům se ale lidé smáli vždycky. S jistou ambivalencí (úlek, smích, zamrazení). Vrchol žánru, který z držkopádů a facek těžil nejvíc, byly určitě klasické černobílé němé grotesky (nejdřív hrané, později kreslené). Dneska je to naštěstí už vyčpělý druh zábavy, vytěsněný na servery typu stream.cz, yt apod. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že jako dítě jsem Neváhej a toč sledoval pravidelně a vždycky jsem se u něj nasmál. Taky je pravda, že dnes už se na podobné ptákoviny nedívám, a když něco podobného náhodou vidím, spíš se zarazím, jestli to dotyčný přežil. Eda Hrubeš byl klasika a k tomuto pořadu se hodil. Hosté už méně, zbytečně to natahovali (viděno optikou dítěte). Dvě hvězdy tomu dám a už se na to raději znovu nepodívám. ()

Mitch196156 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokaždé, když vidím kousek tohoto pořadu si vzpomenu na Cizince v cizí zemi od R.A.Heinleina, kde hlavní hrdina nechápe lidský humor. Nakonec pochopí, že se lidé smějou téměř jen a pouze pokud se něco nemilého stane druhé osobě- upadne, zakopne, někdo ho kopne, spadne na něho dort, téměř se utopí, dítě spadne na zem a řve... Pokaždé si říkám, jestli je lidstvo tak hloupé, ubohé nebo obojí. Prostě mi to přijde jako trapná "zábava" pro hloupé. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama