Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si na počátek devadesátých let, kdy tento pořad byl něčím novým a přisával diváky k televizním obrazovkám. Když jsem jej náhodou viděl nyní (2010), spatřil jsem stejné klipy jako před patnácti lety. Vzhledem k tomu, že Hrubeš není extra vtipný a repetetivní zábavu nahoru rozhodně nevytáhne, dávám jednoznačně palec dolů - a ta druhá hvězda je z nostalgie a za těch pár skečů, při kterých jsem se zasmál. ()

BuryGol odpad!

všechny recenze uživatele

Tak z tohohle pořadu mam vředy ještě dneska. 10 let starý rádobyvtipný videoklipy (převážně z Ruska), kterejm se v sále kdovíproč všichni smáli. Jako třešnička na už tak zkaženym dortu byl Hrubeš, kterej podle mě vůbec nevěděl a jeho styl bylo něco strašnýho. Toho bych nenechal moderovat country večer v Horní Dolní, natož cokoli v televizi. Fujtajbl! ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Ani jsem nevěděl, že ten pořad trval tak dlouho. V mém dětství to u nás běželo v televizi na veřejnoprávní stanici hodně často a ze začátku mě to i bavilo, i když úroveň těch videí s nahraným smíchem asi nebyla příliš vysoká, jak jsem později zjistil. Ovšem melodii úvodních/závěrečných titulků a tu sochu si pamatuji stále docela živě. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Někdy ubohé a někdy humorné klipy bych za normálních okolností ohodnotila průměrem, ale to by tenhle pořad nesměl uvádět všech trapáků král Eda Hrubeš. Nevím, kde tohohle absolutně nesympatického a nevtipného bimbasa vyhrabali, každopádně poslouchat jeho debilní anekdoty, kterým se smál jen on sám, bylo skutečným utrpením (fakt horší než Novotný, Rychlý a Bubílková dohromady). 25% za klipy se zvířátky. ()

antragus 

všechny recenze uživatele

Když se na to tak dívám ze záznamu, pár věcí tomuhle uškodilo... Tou, od níž se odvíjí všechno ostatní je čas. Co si budeme, nový formát už to není, na netu si podobných videí můžete prohlédnout denně stovky a dokonce se vám do toho Eda Hrubeš nesnaží být vtipný... :-/ Jo, byla to kdysi celkem bomba, proto taky ty tři, ale teď už to působí značně senilně až uslintaně. Na druhou stranu - všechna čest - pořád lepší než Novou a hlavně Rychlým přepitvořená verze Natočto... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno