Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Možná kdysi v pravěku, když ještě tento pořad sledovali neandrtálci, to někdo ocenil, jinak jsou tyhle typy pořadů všechny na jedno brdo (čti na hovno). Pokud si totiž soutěžící dokázal poradit s dvoumetrovou plyšovou kostkou, mohl si vyházet i třímetrovou kameru..neber to...................... moje hodnocení = 2 z 10. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

S Žilkovou jsem neviděl žádný díl a ani po tom neprahnu (takže nevím jak to "vylepšila"). Pamatuji si ale ty první díly (nebylo jich zrovna málo), kdy se na to koukalo jako vyplnění času mezi normálnějšími pořady. Nepřišlo mi to nijak extra vtipné a působilo to na mě takovým utahaným dojmem. Z těch 453 dílů jsem jich viděl možná tak 75 a i to mi stačilo. Nemyslím si, že bych o něco přišel. ()

Reklama

Mitch196156 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokaždé, když vidím kousek tohoto pořadu si vzpomenu na Cizince v cizí zemi od R.A.Heinleina, kde hlavní hrdina nechápe lidský humor. Nakonec pochopí, že se lidé smějou téměř jen a pouze pokud se něco nemilého stane druhé osobě- upadne, zakopne, někdo ho kopne, spadne na něho dort, téměř se utopí, dítě spadne na zem a řve... Pokaždé si říkám, jestli je lidstvo tak hloupé, ubohé nebo obojí. Prostě mi to přijde jako trapná "zábava" pro hloupé. ()

L-V 

všechny recenze uživatele

To fakt doteď běží? :-O Eda ještě žije, tak zaplať panbůh pro něj :), ale kde se tam pro krinda vzala Žílková? Pamatuji si, jak tam chodil vítězům předávat poukázky na jazykové zájezdy Jančura - ten už by na to dneska asi neměl čas :), člověk si na tom aspoň uvědomí, jak ten čas běží. :D Jinak novácké Natočto! má základ v podobě otravných home videí úplně stejný a jestli se v pořadu tohoto typu pokouší o antihumorné scénky Rychlý anebo jestli tam předčítá "zaručeně vtipné" anekdoty od diváků Hrubeš mi přijde úplně jedno - obojí je nekoukatelné! ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tento pořad nemůže být pro normální lidi. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale smát se scénkám, ve kterých jde v podstatě o život, mě přijde nevkusné. U některých jsem přemýšlel, jestli to vůbec přežili. Sice jen kritizuji, ale nesmím pochválit pana moderátora. Dokáže zapůsobit, diváky si naklonit na svoji stranu a je lehce zapamatovatelný. Myslím, že je velmi oblíben u starších dam:-) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama