Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

salahadin 

všechny recenze uživatele

"Jede děcko po dvorku, dostalo k narozkám novou motorku, otec režisér povolil u kolečka matičku, aby si synáček namlátil hlavičku, buch bum bác kop, otec křičí: STOP!, spokojeně kontroluje zbytek ratolesti, zjistil, že si rozlámala všechny kosti. Matka se drží za hlavu, naříká: PROČ!?, otec zvedá kameru: "Neváhej a toč!" ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Pletu si pořady tak neváhej a toč a natoč to. Tři hvězdičky teda dávám protože jsem se tenkrát jako dítě na to těšila a líbilo se mi to. Dneska už jsou divácké zprávy, youtube záběry a další cipoviny. A jelikož tenkrát nebyl internet a nemohli jsme si vybírat a co nám televize naservírovala s tím jsme se museli spokojit, takže jsem se smála jako správné dítě a velice si tohoto pořadu vážila. ()

Reklama

Mitch196156 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokaždé, když vidím kousek tohoto pořadu si vzpomenu na Cizince v cizí zemi od R.A.Heinleina, kde hlavní hrdina nechápe lidský humor. Nakonec pochopí, že se lidé smějou téměř jen a pouze pokud se něco nemilého stane druhé osobě- upadne, zakopne, někdo ho kopne, spadne na něho dort, téměř se utopí, dítě spadne na zem a řve... Pokaždé si říkám, jestli je lidstvo tak hloupé, ubohé nebo obojí. Prostě mi to přijde jako trapná "zábava" pro hloupé. ()

Arccos 

všechny recenze uživatele

Některé z domácích videoscének skutečně můžou být vtipné. Naopak katastrofální je celé zpracování tohoto pořadu, Hrubešem počínaje a hraným smíchem publika konče. V nové (2010) sérii se ke Hrubešovi přidala ještě Žilková a oba společně posunuli laťku nevtipnosti a topornosti ještě výš. I ty nejzábavnější scénky (tedy tak 5% ze všech) oželím, než bych měl sledovat tu moderátorskou trapnost mezi nimi. ()

killer1992 

všechny recenze uživatele

Další ukázka toho, jak ulítli jsme byli v devadesátých letech. Pravidelné sledování toho, co bysme dnes nazvali fail compilations patřilo k rutině snad každé rodiny. Dnes, zejména díky internetu se už naštěstí takové věci na obrazovkách neobjevují. Jedna hvězda za to, že je to přece jen o něco lepší, než ta Rychlého ulítlost. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama