Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

dee-key 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních tele výdobytků konzumní post-listopadové společnosti první poloviny 90. let patří neodmyslitelně k tomu, u čeho jsem jako malý prďola vyrůstal a v době, kdy jsme neměli internet, natož pak YouTube, to byl jediný způsob, jak se kouknout na epic fail držkopády, kočku na skateboardu nebo rodinné trapasy. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Pořad po mnoha letech vrátili na obrazovku a nestačím se divit, kam až může spadnout ucházející humorný pořad, na který jsem se za mlada i ráda dívala. Vedle Eduarda Hrubeše přibrali na moderátorskou pozici Veroniku Žilkovou, která má být takovou humornou vložkou a dělat ze sebe totálního idiota. Do toho se nedočkáme žádných nových videí, nýbrž těch starých, ještě točených na ruční kameru. Tři hvězdy dávám za originální pořad z roku 1999. Ten z roku 2010 si zaslouží tak jednu hvězdu. ()

Reklama

Mitch196156 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokaždé, když vidím kousek tohoto pořadu si vzpomenu na Cizince v cizí zemi od R.A.Heinleina, kde hlavní hrdina nechápe lidský humor. Nakonec pochopí, že se lidé smějou téměř jen a pouze pokud se něco nemilého stane druhé osobě- upadne, zakopne, někdo ho kopne, spadne na něho dort, téměř se utopí, dítě spadne na zem a řve... Pokaždé si říkám, jestli je lidstvo tak hloupé, ubohé nebo obojí. Prostě mi to přijde jako trapná "zábava" pro hloupé. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tak neváhej a toč se snažilo být inteligentnější než Natočto, jenže to nikam nevedlo, protože klipy a nahrávky amatérů byly stejně tak stupidní. Výsledkem je ještě o něco méně vtipnější, méně zábavnější a více nudný pořad, u kterého nás může potěšit akorát absence pitvoření P. Rychlého. 2/10 ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle je další trapný a zcela nevtipný domácí video pana Pepana z Horní dolní. Pan Pepan je tu dnes i se svou chotí Josefkou a na videu uvidíme jejich roztomiloučkého maĺého Pepču, jak padne na zadek a rozbrečí se. Jako bych to viděl, Eduard Hrubeš se naparuje v nacpaném vestibulu asi nádražní budovy, všude smíchu tři prdele a jestli budeme hodní a vydržíme další kupu nudy, i Pepíček Zíma nám zahraje nějakou tu zcela nesouvisející. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama