Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

Kimon 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát omleté videoklipy na stejné téma, které se tváří velmi humorně a já tuším, že se tomu směje v naší zemi jen pan E. Hrubeš, paní V. Žilková a pan Tryskomyš, Chupacabre atd. Tohle talk-show bohužel ztrácí eleganci a vtip i těmi doplňujícími komentáři EH + VŽ. Je mi nepříjemné, když někdo řekne něco rádoby vtipného a pak se tomu sám směje z plna hrdla. Obvykle to bývá tak, že se směje sám. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pořad, který běžel mnohem dýl než od roku 1999. Na rozdíl od Natočto si to drželo úrověn a nesnažilo se dělat tam blbosti a nechutnosti jako Rychlý, Hrubeš byl mnohem kultivovanější a nesnažil se dělat zbytečné vtipy. Sice postupně se tam taky něco objevovalo, ale pořád v únosné rovině. Za těch x let se pořad téměř nezměnil a jel si svojí lajnu. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

,,Hele, hele, Mařka, von upad na koule! No fakt, roznožmo hópnul ze střechy na plot, to je debííííl. Jé che che che". ,, No jo, starej, ten bude k hovnu jak ty! Íchi chi cháááá". A tak si tak proplouvá běžná rodina svým romantickým večerem, sosá bránik a přikusuje zaviláče či utupence. Ze slizu uplácaný Hrubeš zaznamenal před lety takový úspěch, až nám ho musí srát do obýváků dodnes. ,,Juj, táto, sekačka a koťátko, kotě a sekačka, to bude prdel.... ááááá je to tady, už lítá krvavej šlem a masokostní mouka! Pojď, natočíme taky nějakou hlínu a pújdeme do bedny, vyhrajeme kameru a sousedovic Toníček pukne vzteky! Podstrčíme malý třeba žiletky, ne? Nebo dáme babce prohánědlo do žrádla a zamkneme hajzl, to bude bžunda, panečku. A víš co? Víš co? Počkáme do prvního úterý sudého měsíce přechodného roku, až to na nás zase přijde, a frkneme do soutěže naše třicetivteřinové sexuální eskapády, no to se národ smíchy posere!" ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Ani jsem nevěděl, že ten pořad trval tak dlouho. V mém dětství to u nás běželo v televizi na veřejnoprávní stanici hodně často a ze začátku mě to i bavilo, i když úroveň těch videí s nahraným smíchem asi nebyla příliš vysoká, jak jsem později zjistil. Ovšem melodii úvodních/závěrečných titulků a tu sochu si pamatuji stále docela živě. ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Dívat se na tento pořad se hodilo jen pro těch pár vtipných zahraničních videí. Ta česká, kdy na zazrněné VHSkové nahrávce padne ožralá babička na svatbě na prdel a podobné jiné "vtipné" hrůzy, kde se jim obecenstvo za honorář směje až se za panděro popadají, se mohlo klidně přepnout, ale na na Nováckou příšernost Natočto, s nejtrapnějším Rychlým na světě, je "Tak neváhej a toč!" úplný skvost. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama