Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

papaguy 

všechny recenze uživatele

Po desátém držkopádu to už člověka omrzí. Člověk si říká, co je na tom vlastně vtipné. Držkopádům se ale lidé smáli vždycky. S jistou ambivalencí (úlek, smích, zamrazení). Vrchol žánru, který z držkopádů a facek těžil nejvíc, byly určitě klasické černobílé němé grotesky (nejdřív hrané, později kreslené). Dneska je to naštěstí už vyčpělý druh zábavy, vytěsněný na servery typu stream.cz, yt apod. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Pořad po mnoha letech vrátili na obrazovku a nestačím se divit, kam až může spadnout ucházející humorný pořad, na který jsem se za mlada i ráda dívala. Vedle Eduarda Hrubeše přibrali na moderátorskou pozici Veroniku Žilkovou, která má být takovou humornou vložkou a dělat ze sebe totálního idiota. Do toho se nedočkáme žádných nových videí, nýbrž těch starých, ještě točených na ruční kameru. Tři hvězdy dávám za originální pořad z roku 1999. Ten z roku 2010 si zaslouží tak jednu hvězdu. ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Musí se nechat, že to bylo přeci jen lepší, než konkurenční kopírka u sousední komerční televize. Eda mi přišel i méně afektovaný, než ten poděs Rychlý z kterého jsem dostával pravidelní dávku vnitřního krvácení, jen když se pokusil o nějaký svůj rodinný nevtipný fóreček. Další kladné body rozdávám za lepší cit ve střihu a výběru klipů, ať už veřejných nebo soutěžních, které mě i sem tam rozesmály a styl hlasování o domací nejlepší video. Jak někdo už poznamenal, byla to pouze náhrážka za dnešní publikujicí video servery na internetu v čele s YouTube a tohle byla zkrátka jediná možnost, jak ukázat trochu té škodolibé skutečné srandy. Dvě hvězdy ať nežeru. ()

killer1992 

všechny recenze uživatele

Další ukázka toho, jak ulítli jsme byli v devadesátých letech. Pravidelné sledování toho, co bysme dnes nazvali fail compilations patřilo k rutině snad každé rodiny. Dnes, zejména díky internetu se už naštěstí takové věci na obrazovkách neobjevují. Jedna hvězda za to, že je to přece jen o něco lepší, než ta Rychlého ulítlost. ()

Arccos 

všechny recenze uživatele

Některé z domácích videoscének skutečně můžou být vtipné. Naopak katastrofální je celé zpracování tohoto pořadu, Hrubešem počínaje a hraným smíchem publika konče. V nové (2010) sérii se ke Hrubešovi přidala ještě Žilková a oba společně posunuli laťku nevtipnosti a topornosti ještě výš. I ty nejzábavnější scénky (tedy tak 5% ze všech) oželím, než bych měl sledovat tu moderátorskou trapnost mezi nimi. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama