Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

cariada 

všechny recenze uživatele

Pořad, který běžel mnohem dýl než od roku 1999. Na rozdíl od Natočto si to drželo úrověn a nesnažilo se dělat tam blbosti a nechutnosti jako Rychlý, Hrubeš byl mnohem kultivovanější a nesnažil se dělat zbytečné vtipy. Sice postupně se tam taky něco objevovalo, ale pořád v únosné rovině. Za těch x let se pořad téměř nezměnil a jel si svojí lajnu. ()

sellsakul 

všechny recenze uživatele

Presne ako napísal H34D: "Tak neváhej a toč se snažilo být inteligentnější než Natočto, jenže to nikam nevedlo, protože klipy a nahrávky amatérů byly stejně tak stupidní. Výsledkem je ještě o něco méně vtipnější, méně zábavnější a více nudný pořad, u kterého nás může potěšit akorát absence pitvoření P. Rychlého" ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že jako dítě jsem Neváhej a toč sledoval pravidelně a vždycky jsem se u něj nasmál. Taky je pravda, že dnes už se na podobné ptákoviny nedívám, a když něco podobného náhodou vidím, spíš se zarazím, jestli to dotyčný přežil. Eda Hrubeš byl klasika a k tomuto pořadu se hodil. Hosté už méně, zbytečně to natahovali (viděno optikou dítěte). Dvě hvězdy tomu dám a už se na to raději znovu nepodívám. ()

killer1992 

všechny recenze uživatele

Další ukázka toho, jak ulítli jsme byli v devadesátých letech. Pravidelné sledování toho, co bysme dnes nazvali fail compilations patřilo k rutině snad každé rodiny. Dnes, zejména díky internetu se už naštěstí takové věci na obrazovkách neobjevují. Jedna hvězda za to, že je to přece jen o něco lepší, než ta Rychlého ulítlost. ()

Milda003 

všechny recenze uživatele

Abych hodnotil opravdu objektivně musím sve vědomí přenést do mého deseti letého já před 25ti lety, kdy nebyli žádný internety, PC, Smartphone a nešlo si pustit každé vtipné video světa kdykoliv a kdekoliv - ano, možná se budete někteří divit, ale i tak jsme žili. Proto když každou neděli běžel tenhle pořád seděli jsme u něj celá rodina a smáli jsme se věřte nebo ne... Člověk to nemůže opravdu úplně posoudit dnes a dát tomu odpad i když to vidí třeba ze záznamu.. dřív byla prostě jiná doba, asi i jinej humor trošku.. Těžko říct .. Já hodnotím za dobu kdy jsem se tomu opravdu od srdce smál... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama