Reklama

Reklama

Pařba v Bangkoku

  • USA The Hangover Part II (více)
Trailer 1

Od Dougovy bláznivé rozlučky se svobodou uplynuly už dva roky. Nyní je na řadě Stu. Jeho nastávající ženou se má stát imigrantka Lauren z Thajska a celá svatba má proběhnout v Bangkoku. Stu si uvědomuje, jaké problémy by při jeho rozlučce mohly nastat, a tak nesouhlasí s účastí divokého Alana. S tím ale nesouhlasí Doug a Phil, a tak tedy na svatbu vyráží celá partička společně. Už při předsvatební večeři dochází k potížím, otec nevěsty řekne Stuovi, že je příliš povrchní a nevýrazný, že takového muže si pro svou dceru opravdu nepředstavoval. Aby zaplašil špatné myšlenky, tak Stu vyrazí s kamarády na pláž k táboráku, což se jeví jako nevinná zábava. Ráno se ale Phil, Stu a Alan probudí ve špinavém hotelovém pokoji v Bangkoku, aniž by si pamatovali jedinou věc z předchozího večera. Jediným z celé party, kdo zůstal, je Doug, který má za úkol krýt kamarády do doby, než se vrátí na svatbu. Stu má na obličeji stejné tetování jako Mike Tyson a Alanova hlava je pro změnu oholená až na kůži. To nejhorší ale teprve přijde. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (1 322)

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

(SPOILERS) Živió, zohratá banda z klubu Ostudiantes je zas raz pokope, sila kolektívu viťazí nad krásou z hry a ako tak pozerám, zopár mnou obľubených komentátorov tuším (ne)chcene plaší, zbytočne sa nasiera, vrásky im raší. Rozjebávka č.2 prúserom rozhodne neni, chlapci opäť pozdvihujú čašu-pivovú fľašu, marshmallowska sa na ohni smaží a čože sa to vlastne robí (?), slávnostne sa pripíja, zubár sa žení. Dosť dorasteneckých rýmov, viac dospelého textu! Zhovadilo hovadské hovadá…sa zobúdzajú v neklimatizovanom bytíku somewhere in Bangkok, v štádiu smradľavej upotenosti, kožnej poškodenosti i mozgovej dutosti. Po jemne zahladených stopách pátrajú po následkoch svojej prehýrenej noci a postupne dochádzajú k potvorskému poznaniu, je to zase v prdeli…a propo nie v tej správnej. Ako nástojčivý opozicionár sezónneho (potrebného) tovaru (cvične) zvaného commercial fizzer musím poznamenať, že Todd po kanáloch chodiť nemusí. Jeho druhý "Hangover" bez debaty trpí nedúhami druhých pokračovaní a uhrančivosť púšte žiaľ tiež nemá. Upútava však odviazaným duchom a chuťou napodobiť jednu z najuvoľnenejších/najzábavnejších komédii za rok 2009 na pôde amerického kontinentu. Slúžia mu k tomu hanbaté/vulgárne príhody, obstojná akcia, pretrvávajúca chémia obávanej štvorice, opičák-dealer a takisto zosílený/koncetrovaný idiotizmus Zacha Galifianakisa. Netešia trapáci Tyson/Chow, tie ich nemotorné/hysterické skopičiny, nevybalancovaný pomer medzi pálčivou nevkusnosťou a veselou neslušnosťou + omíňavá obava - ísť do trojky by mohlo byť skutočne riskantné. V dvojke to ale - aj napriek krpatým nedorozumeniam - naďalej klape a s tým naším zblúdilým cyklistom je to za veľmi pekné 3*. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Exotické Thajsko je dejiskom druhého dobrodružstva trojice nerozlučných vlkov jednej svorky, ktorého najväčšia chyba spočíva v tom, že sa až príliš okato snaží ísť v šľapajach prvého dielu, počnúc "identickou" otváracou sekvenciou (x / x), kostrou, štruktúrou, postupovaním príbehu a jeho vnútornosťami až po zvuk a štýl soundtracku, aj keď pokojne mohol ísť svojou vlastnou cestou, čoho príkladom je práve záverečná trojka. Tiež ale kľudne mohlo ísť o zámer, takže vyčítanie je zbytočné. Level absurdnosti udalostí je nadhodený o značný kus, ba až tak, že sa z prvotne neuveriteľnej jednotky stal vlastne príbeh rutinný, ktorý sa môže stať kadekomu. Nové postavy nezaujmú, nemajú ani dôvod. Zaujme len Phillipsova réžia, ústredná trojka, Bangkok a jeho pod sukňami skryté penisy. --- ♪♫ (1.6.2017) (23.8.2017) (13.11.2018) (17.9.2021) ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Lepší než "jednička"! Více Phillipsovské = více crazy! Sex, drogy, a ostřejší nadávky - přesně to charakterizuje novou nálož nezapomenutelné filmové pařby s nadmíru sympatickými charaktery (v čele s Cooperem, pochopitelně). Scénka s kotvou to celé pozvedá na nepředstavitelně vyšší úroveň - Galifianakis je bezesporu absolutně nejdebilnější postavou hollywoodského průmyslu! Na tohle mi prostě nestačí superlativy... smál jsem se od začátku (!) do konce, jízda to byla parádní a hlavně: NEZAPOMENUTELNÁ! P.S. Viděno za střízlivého stavu bez užití drog. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Legendární partička Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis a Justin Bartha jsou zpět tentokrát v Bangkoku. Nemalé zklamání oproti senzační Pařbě ve Vegas, co dodat, prostě jsem se nebavil. Jedině mě pobavila opice a závěrečné fotografie z celého dění. Z vylouhovaného sáčku se udělá těžko vynikající čaj. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Shadwell: Jenže Stu není hybatelem děje, tím je totiž Alan (Galifianakis), tedy psychopatický idiot. Veškerý šílenosti, které Stu provede, jsou důsledkem alkoholu a drog, takže on v sobě možná má nějaké vnitřní démony, ale pokud ano, tak sám od sebe by je takhle asi nevypouštěl. K tomu mu dopomůže až jeho dobrý retardovaný kamarád Alan. Spíše si však myslím, že je to právě úplně obyčejný nudný člověk, který se pod vlivem dopustí ledasčeho - jako všichni lidé, když nad sebou ztratí kontrolu. Tvůj komentář zní zajímavě, ale je mimo. ____ K filmu: Zatímco "Pařba v Las Vegas" působila relativně svěžím dojmem, "Pařba v Bangkoku" je ztělesněním všeho, co je na Hollywoodu špatně. Jak tím, jak jsou si ty filmy podobné, tak tím, čím se liší. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (39)

  • Je to druhý film z trilógie, kde Mike Tyson (hrá sám seba) spieva pieseň. V prvom filme Tyson spieva skladbu "In the Air Tonight" od Phila Collinsa. Tu spieva "One Night in Bangkok" od Murray Head z muzikálu "Chess". (Zeker)
  • Tvůrci snímku původně chtěli do role tatéra obsadit Mela Gibsona. Ostatní protagonisté a členové štábu ale odmítli s hercem spolupracovat kvůli jeho skandálům (jeho bývalá partnerka požádala o soudní zákaz přiblížení kvůli domácímu násilí). Do role byl poté obsazen Liam Neeson. Režisér Todd Phillips chtěl posléze Neesonovu scénu přetočit, ale herec z důvodu účasti na dalším projektu už nebyl k dispozici. Scéna byla následně natočena znovu s Nickem Cassavetesem. (oje)

Související novinky

Pařba pokračuje v Evropě

Pařba pokračuje v Evropě

02.06.2011

Todd Phillips se ještě před premiérou Pařby v Bangkoku nechal slyšet, že uvažuje o trilogii. Studio Warner Bros. mu to bezpochyby rádo umožní, hlavně poté, co druhá kocovina sesbírala ze světových… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Tak co dál, Shyi?

Tak co dál, Shyi?

05.07.2010

Kauza Poslední vládce větru už se k vám zřejmě donesla. Celovečerní hraná adaptace populárního anime seriálu sbírá za oceánem extrémně špatné recenze. Kritici se předhánějí ve vymýšlení vtipných… (více)

Pařba bez Vegas

Pařba bez Vegas

02.12.2009

O tom, že jeden z nejvýdělečnějších letošních filmů se dočká dvojky, jsme už psali. Pravda, ani jsme nemuseli – když nějaký snímek stojí 35 milionů a vydělá jen v kinech 460 milionů dolarů, je… (více)

Reklama

Reklama