Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 6

(série)
Trailer 3
USA / Velká Británie, 2016, 9 h 1 min (Minutáž: 48–65 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Alfie Allen, Hafþór Júlíus Björnsson, Keisha Castle-Hughes, Gwendoline Christie, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Ben Crompton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Po šokujících událostech z konce páté série - kdy Johna Sněha dostihl osud rukama vzbouřenců na Černém hradě, Daenerys Targaryen jen o vlásek unikla smrti v bojové jámě Mereenu a Cersei Lannister byla veřejně zostuzena v ulicích Králova přístaviště - se přeživší ze všech koutů Západozemí a Essosu spojí, aby čelili svému nejistému osudu. Zatímco budou navazovat strategická spojenectví, aby si pojistili své šance na přežití, do příběhu vstoupí řada nových postav, které ohrozí mocenskou rovnováhu celé země. (HBO Europe)

(více)

Videa (22)

Trailer 3

Recenze (105)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak udialo sa toho vskutku veľa, zo zoznamu preživších si tradične môžeme odškrtnúť niekoľko postáv a naopak opätovne tam dopísať navrátilcov, ktorí to ešte napriek očakávaniam odmietli zabaliť. Branove flashbacky, Hold the door, hold the door, Hodor, ďalšia veľkolepá bitka, ohňostroj v Kráľovom prístavisku a samozrejme dráčikovia, to je výsek z toho najlepšieho, čo 6. séria ponúkla. Nebolo toho rozhodne málo. ()

1mArc0 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Suma sumárum celkom slušná séria, síce samozrejme keď niekto už je zvyknutý na pomerne hutný a depresívny materiál Georga R. R. Martina, tak toto je prechádzka rúžovou záhradou. troška nám trvalo, pokiaľ sa nám táto séria rozdýchala. Predsa je poznať na tom, že tvorcovia David Benioff a D.B. Weiss sú dosť pozadu oproti Martinovi (inými slovami nie je to ten GOT, na čo sme zvyknutý).. postavy dostávala omnoho viac svetlejšieho.... tú už sa aspoň po lopate vysvetlí pôvod Johna Snowa (peknú mamku má Jon Snow) .... hádam 7. sériu omnoho viac vyšvyhnú akú túto. Spravodlivých - /70 %/ ()

Reklama

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně už mě to nezvrhne ze židle tak, jako minulé sezóny, kdy jsem doslova hltal každou intriku, zápletku, useknutou ruku či klobásku nebo rozdrcení hlavy ala melounodrtič. V porovnání s ostatními seriály je to stále bezkonkurenční podívaná, ale v porovnání s předešlými majestátními epizodami v rámci tohoto seriálu už šestá série působí jako fyzicky postižený, pokulhávající bratránek. Samozřejmě i zde jsou výjimky v podobě úžasných epizod (Bitva bastardů a Hodorova vysvětlivka), ale je to prostě zoufalo málo oproti tomu, na co jsme byli zvyklí. Tempo je občas opravdu k uzoufání pomalé, některé z postav jsou jak svým zjevem, tak svým chováním prostě a jednoduše napřesdržku a tvůrci už nám neservírují takové překvapivé zvraty jako dříve. Holt je znát, že seriál míří do finiše a tvůrci většinu linek zakončují bohužel tím "nejlepším" možným způsobem. V rámci GoT musím hodnotit 6. sérii jako tu nejslabší. 75% ()

gemi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak zima konečně přišla. Ta hláška "the winter is coming", kterou omílali od prvního dílu, už mi celkem slušně lezla na nervy. Pravda, trvalo to šest let, ale v tomto seriálu je čas relativní. Hlavně při cestování. To takhle někdo cestuje z města do města věky, jindy ale rovnou přes půlku světa a člověk má pocit, že se portnul. Stejně tak je to s informacemi. Někdy se něco neví měsíce, jindy to vypadá, že používají Twitter. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šiesta séria bola zatiaľ úplný strop v rámci konkurencie a celkovo seriálovej tvorby a už teraz je jasne že Hra o tróny sa stala kultovou záležitosťou. Medzi fantasy seriálmi nevznikne dlhé roky nič obdobné čo by spôsobilo tak veľký ošiaľ. Epizódy Battle of bastards a Winds of winter sú zatiaľ najlepšie aké som v celom seriály mohol vidieť.  10/10 ()

Galerie (432)

Zajímavosti (21)

  • Bývalý americký prezident Barack Obama byl prvním divákem, který viděl tuto epizodu poté, co požádal a dostal kopii od režiséra ještě před premiérou v Los Angeles. (mikki089)
  • Sept Baleora bol zastúpený reálnym natáčaním v meste Girona v Katalánsku a jej slávnej katedrály. (Arsenal83)

Reklama

Reklama