Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bran trénuje s Tříokým havranem. V Králově přístavišti Jaime udílí rady Tommenovi. Tyrion se dožaduje dobrých zpráv, které si ale musí zajistit sám. Na Černém hradě se Noční hlídka staví za Thornea. Ramsay Bolton předkládá plán a Balon Greyjoy zvažuje další návrhy. (HBO Europe)

Videa (2)

Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

Recenze (42)

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kde je Lord Bolton? Já jsem Lord Bolton...  :-))  Aktuálně nejlepší zloduch mezi živými Ramsay se prokousává k moci. Na rozdíl od slizkého Jofreyho, Ram je zloduch kterého si zamilujete... Tyrion tady projevuje zřejmě nejodvážnější skutek celého seriálu a Rudožena si trochu napravuje reputaci po upálení Stanisovy dcery. A závěr samozřejmě dokonalost. PS: Nerad se vyjadřuju ke komentářům druhých, ale tihle kolegové už mě fakt iritujou - vážně nechápu proč někdo čumí na pátou sérii seroše, kterému každé  epizodě dávají průměrně dvě hvězdy a furt brblají jaká je to pruda a nuda. Tak to napište do komentu seriálu a neotravujte s tím u každé epizody. Takže cenu za nejotravnější  komentáře GOT získávají: kiddo, JohnMiller a Necrotongue... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak cesta, ktorou sa uberá seriál v šiestej sezóne a najmä jeho vizuálna podoba ma, na rozdiel od väčšiny, zatiaľ oslovuje a vážne som zvedavý, či nejde len o počiatočné mierne nadšenie. Najviac poteší asi "pokec" Tyriona s domácimi maznáčikmi, ktorým je tak smutno za svojou mamkou, že ani nejedia. No a záver sa dal očakávať, najmä ak sledujete seriál spätne a teda viete, ktoré postavy sa objavujú aj v záverečnej sezóne. Osobne za takýto prístup navrátilcov zo zeme mŕtvych nie som, ale akceptujem ho. A áno, opäť zomrie jedna z dôležitých postáv a ide o násilnú smrť. ()

Reklama

XxSTRIKERxX 

všechny recenze uživatele

Game of Thrones se 6. řadou rozjíždí jako nikdy jindy. Proto je i 2. díl plný zvratů, které diváka čím dál tím více vztahují do už tak hltaného děje. I tento díl má řekněme zajímavý závěr, i když ne tak nechutný, jako díl předchozí. Autoři si dávají dost záležet na svých divácích, takže se snaží z této série vymačkat maximum a taky se jim to daří. Jen tak dál! ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako spomínajú kolegovia v komentároch " Väčšina dejových liniek vyložene sľubuje veľké veci" to je síce fakt, ale to už sľubujú desiatky epizód, a ak si dobre spomínam.. dva krát ma dej skutočne tak bavil, že som s povedal vááu. Táto epizóda ma ako aj predošlá ničím nenadchla. Samozrejme až na úplne posledné sekundy, ktoré nechcem vyspoilovať. A práve kvôli tomu sa teším na ďalšiu epizódu doslova teším. ()

Gantai 

všechny recenze uživatele

Dal bych pět hvězd, kdyby byla epizoda jen o Branovi, ten screen time si po celé vynechané sérii zaslouží. V Králově Přístavišti si vážně scénáristi neví rady, dělejají ze Cersei strašnou betu. Tyrion a draci byli dost fajn, Zeď ušla. Železné ostrovy- pan starej vládce měl zhebnout asi před 3 sériema, ale ok. Zimohrad radši komentovat nebudu, scénárista zalouží po držce, fakt že jo. Další díl bych prosil Brana. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama